Opskrift: Stegte marinerede champignon
med citron, hvidløg og muskatnød

0 0
Opskrift: Stegte marinerede champignon

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
250 g markchampignon
2 spsk. olie
0.5 tsk. salt
Marinade
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
0.5 fed hvidløg, knust
1 tsk. muskatnød, revet
4 stængler persille, finthakket
Peber

Helstegte hvidløgsmarinerede markchampignon er tapas for guder

Ingredienser

  • Marinade

Et par ord om vores opskrift

Del

Sydeuropæerne kan noget med grøntsager. Med nogle ganske få kunstgreb forvandler de markedets friske råvarer til skønne små retter, hvor de enkelte bestanddele tydeligt kan smages.

Her til lands har vi i årtier skåret vores champignoner i skiver og druknet dem i cremet sovs. Jo, jo – flødestuvede svampe smager skam dejligt, men særligt raffineret er det nu ikke, vel?

Et eller andet sted i Spanien fik vi engang et fadfuld tapas, hvoraf én af dem minder en del om denne opskrift. Helstegte markchampignon marineret i noget god olie, citron, hvidløg, persille og en helt femte smag, som var umulig at dechifrere. Måske muskat?

Disse svampe kræver lang tid på panden, men de er alle anstrengelserne værd. Brug dem som tapas eller som tilbehør til noget lækkert, stegt kød.

Ingredienser

Antal personer:
250 g markchampignon
2 spsk. olie
0.5 tsk. salt
Marinade
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
0.5 fed hvidløg, knust
1 tsk. muskatnød, revet
4 stængler persille, finthakket
Peber
3 fra 18 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Steg de hele champignon længe, længe, længe på panden i olie og salt

2
Færdig

Ideen er at trække så meget som muligt af vandindholdet ud

3
Færdig

Når du ikke orker mere, så vend svampene i marinaden

4
Færdig

Retten må gerne stå og trække 20-30 minutter

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Nudelsuppe med skaldyr
forrige
Opskrift: Nudelsuppe med skaldyr
Opskrift: Muskelsvulmende proteinsmoothie
næste
Opskrift: Muskelsvulmende proteinsmoothie
Opskrift: Nudelsuppe med skaldyr
forrige
Opskrift: Nudelsuppe med skaldyr
Opskrift: Muskelsvulmende proteinsmoothie
næste
Opskrift: Muskelsvulmende proteinsmoothie

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here