Ingredienser
-
200 g dadler
-
120 g mandler
-
2 tsk. kakao
-
0.5 vaniljestang, kornene
-
2 spsk. kakao
Et par ord om vores opskrift
Vidste du, at rå kakao er en af de såkaldte brain foods? Altså en fødevare, der – på linje med bær, spinat og fed fisk – stimulerer din hjerneaktivitet.
Disse lækre chokoladekugler er altså ikke bare sunde, veganske og totalt vanedannende. De er også intelligente!
Med en foodprocessor er chokoladekuglerne vildt nemme at lave. Du kører bare dadler, mandler, kakao og vanilje et par minutter for fuld gas, og bagefter ruller du den lækre dej til kugler, som du triller i mere kakao. På 15 minutter har du fremstillet 25 lækre, søde chokoladekugler – uden sukker.
Veganske chokoladekugler fungerer som sundt slik til enhver lejlighed, som ‘kage’ til kaffen, som petit fours i stedet for dessert og som et mellemmåltid til den lille sult. Selv om de er så søde og mumsede, er chokoladekuglerne som sagt supersunde og er ok at spise når som helst hvor som helst.
Opbevar chokoladekuglerne i en lukket beholder i køleskabet.
Ingredienser
200 g dadler | |
120 g mandler | |
2 tsk. kakao | |
0.5 vaniljestang, kornene | |
2 spsk. kakao |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Kør dadler, mandler, 2 tsk. kakao og vaniljekorn grundigt i foodprocessoren |
2
Færdig
|
Form 15 kugler og rul i rigelig kakao |
2 Comments Skjul kommentarer
De er bare gode og jeg rullede dem i kakao og engelsk lakrids
Det lyder også lækkert, Marianne!