Ingredienser
-
1 dl appelsinsaft
-
0.5 lime, saften
-
5 cl mørk rom
-
1 spsk. grenadine
-
1 spsk. lys sirup
-
3 stænk Angostura
-
0.5 dl danskvand
-
Is, masser
-
Pynt
-
Mynte
Et par ord om vores opskrift
Pas på med Planter’s punch! Dine gæster vil begejstret bælle den indsmigrende cocktail, som om det var saftevand. Et glas Planter’s punch smager klart mere hen i retning af en fuldkommen uskyldig lemonade end en velkomstdrink for voksne mennesker med hår på brystet.
Planter’s punch siges at være opfundet i 1800-tallet på Planter’s Hotel i Charleston. Det var dengang, man virkelig levede livet på de store, smukke plantager i USA’s sydstater – især hvis man var velhavende og lys i huden.
Det lemonadeagtige præg i den legendariske cocktail kommer af, at den skal blandes af flere forskellige slags frugtjuice. Vi foreslår 1 dl friskpresset appelsinsaft og saften af ½ lime pr. drink, men du kan også bruge ½ dl appelsinsaft og ½ dl ananassaft samt lime – det gør drinken lidt sødere og endnu mere lemonadehyggelig.
Som sagt er friskpresset appelsinsaft klart at foretrække, men i en snæver vending går en god appelsinjuice naturligvis også an.
Du kan med fordel servere en skål lune, hjemmesaltede peanuts til et Planter’s punch.
Ingredienser
1 dl appelsinsaft | |
0.5 lime, saften | |
5 cl mørk rom | |
1 spsk. grenadine | |
1 spsk. lys sirup | |
3 stænk Angostura | |
0.5 dl danskvand | |
Is, masser | |
Pynt |
|
Mynte |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Rør alle ingredienser sammen |
2
Færdig
|
Slut af med at pynte med mynte |
3
Færdig
|
Skål |