Opskrift: Gammeldags millionbøf i en fart
Der var engang, da børn var sådan nogle små, vandkæmmede tingester, der kun talte, når de blev spurgt om noget. Det var i årtierne, før pasta & kødsovs nåede til...
Hvis vi siger: dansk mad. Hvad tænker du så på? Tænker du på gammel dansk mad som flæskesteg, frikadeller, forloren hare og æblekage? Eller tænker du på nyere dansk mad som rå grøntsager, salater med skvalderkål, hovedretter med levende myrer og desserter med havtorn? Begge dele er jo lige rigtigt. Dansk mad her i de senere år gennemgået en rivende udvikling, og med restaurant Noma i spidsen har det danske køkken været kåret som et af verdens bedste flere år i træk. På Spicy Twist fortolker vi dansk mad som en blanding af det gamle og det nye. Vores krydrede flæskesteg i sommerhalvåret er et godt eksempel.
SPICYTWIST: OPSKRIFTER MED MASSER AF SMAG - LIGUSTERVEJ 12, 3390 HUNDESTED, HEJ@SPICYTWIST.DK | ©