Opskrift: En sovset medisterpølse
med allehånde og laurbær

0 0
Opskrift: En sovset medisterpølse

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Kogevand
6 dl bouillon
1 tsk. stødt allehånde
4 laurbærblade
500 g medister
Grøntsager
Smør
Jævning
Kulør
Salt, peber
Sukker, balsamico

Mager brun sovs med både smag og vitaminer

Ingredienser

  • Kogevand

Et par ord om vores opskrift

Del

Du kan sagtens lave en god sovs til din medisterpølse. Både sund og velsmagende.

Ideen er, at du først koger medisteren – så du får noget kogevand at lave sauce af – og bagefter steger den hurtigt. Det er den gammeldags opskrift, og metoden fungerer stadig fint.

Vores lille twist er at forstærke saucen med bl.a. allehånde, som er et af de krydderier, de fleste medisterpølser i forvejen er tilsmagt med. Vi koger også grøntsagerne (tilbehøret) sammen med pølsen, så både smag og vitaminer ender i saucen.

Endelig tilsætter vi en forsimplet version af franskmændenes geniale sovseingrediens, gastrik, i form af lidt balsamico og rørsukker. Det er faktisk ret nemt.

Ingredienser

Antal personer:
Kogevand
6 dl bouillon
1 tsk. stødt allehånde
4 laurbærblade
500 g medister
Grøntsager
Smør
Jævning
Kulør
Salt, peber
Sukker, balsamico
3 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Kog medisteren og de grøntsager, du vil spise til, i kogevandet i 20 minutter

2
Færdig

Fisk medister og grøntsager op, og hold grøntsagerne varme

3
Færdig

Steg medisteren smukt brun ved høj varme i en klat smør

4
Færdig

Sovsen laver du ved at jævne, farve og tilsmage kogevandet

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Sprød hønsesalat i nye klæder
forrige
Opskrift: Sprød hønsesalat i nye klæder
Opskrift: Stegte ris thai-style
næste
Opskrift: Stegte ris thai-style
Opskrift: Sprød hønsesalat i nye klæder
forrige
Opskrift: Sprød hønsesalat i nye klæder
Opskrift: Stegte ris thai-style
næste
Opskrift: Stegte ris thai-style

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here