Ingredienser
-
1 kg kyllingelår
-
3 spsk. ras el hanout
-
3 spsk. olie
-
1.5 tsk. salt
Et par ord om vores opskrift
Gør dig selv og dine medspisere den tjeneste at få fat i en pose ras el hanout hos en etnisk grønthandler eller på nettet. Det – smager – FORRYGENDE!
Ras el hanout er Nordafrikas svar på garam masala. Et uundværligt blandingskrydderi, som giver både kød og grøntsager en helt eventyrlig smag. Ras el hanout indeholder gode sager som spidskommen, koriander, kanel, kardemomme, fennikel, muskat, nelliker, allehånde og meget mere.
Vi har valgt at marinere kylling i ras el hanout. Men du kan også bruge den geniale krydderiblanding til lam, gris eller fx bagt græskar.
Ingredienser
1 kg kyllingelår | |
3 spsk. ras el hanout | |
3 spsk. olie | |
1.5 tsk. salt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Smør kyllingelårene ind i ras el hanout blandet med olie og salt |
2
Færdig
|
Grill kyllingelårene 35 minutter ved indirekte varme i en kuglegrill |
3
Færdig
|
Grill 5 minutter over direkte varme, til skindet er sprødt |
2 Comments Skjul kommentarer
Der savnes oplysning om grillens temperatur i de i alt 40 min 😉
Som nævnt anvender vi en kuglegrill til formålet, og sådan én viser ikke temperatur. Men hvis den grill, du benytter, fungerer ligesom en ovn, vil 200 grader være passende. Held & lykke.