Fransk mad og fransk kogekunst er kendt for sin forfinelse og sit særlige raffinement. Fransk mad er ikke nødvendigvis verdens hurtigste mad at lave, til gengæld smager den ofte af en helt anden verden. Tænk på de fornemme franske sovser – sauce béarnaise, sauce hollandaise og sauce bordelaise (rødvinssovs). Tænk på mayonnaise. Tænk på brioche, croissanter, tarte tatin og creme brulée. Tænk på coq au vin, quiche lorraine og ratatouille. Begreberne fond og bouillon har vi det franske køkken. Som regel og som sagt er fransk mad tidskrævende, men lav den alligevel – også som modreaktion til al den triste fastfood.
SPICYTWIST: OPSKRIFTER MED MASSER AF SMAG - LIGUSTERVEJ 12, 3390 HUNDESTED, HEJ@SPICYTWIST.DK | ©
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.