Opskrift: Original græsk stifado med oksekød
Herlig græsk gryderet med smeltende mørt kød, masser af hele små løg og en vidunderlig blanding af hjertevarmende krydderier. Opskriften har vi fra en slagter på Santorini. Vi viser her,...
At spise græsk mad er som at indtage en solskinsferie med munden. Hvis man siger græsk mad til en dansker, vælder en række helt bestemte retter frem i erindringen: Græsk salat (greek salad), tzatziki, moussaka, keftedes (græske frikadeller), souvlaki (kød på spyd)… Vi tænker på feta, på modne tomater, på yoghurt med honning og på dybrød vandmelon. Ouzo, Metaxa og retsina – yamas! Heldigvis er det ret simpelt at lave græsk mad, som næsten smager som at være der selv. Køb noget god olie, noget græsk yoghurt, noget oregano og noget kanel, så er du allerede halvt på vej til det græske køkken.
SPICYTWIST: OPSKRIFTER MED MASSER AF SMAG - LIGUSTERVEJ 12, 3390 HUNDESTED, HEJ@SPICYTWIST.DK | ©