Ingredienser
-
0.5 kylling i 6 små stykker
-
0.5 dl olie
-
2 spsk. karry
-
1 spsk. spidskommen, knust
-
2 fed hvidløg, presset
-
Salt
Et par ord om vores opskrift
Kylling og karry er ‘a match made in heaven’. Men det romantiske stævnemøde behøver altså ikke være i form af en traditionel karrysovs, hvori ligger en kylling fedtet ind til anklerne.
Vi har prøvet at gentænke den traditionelle opskrift: Kylling i karry. Hvorfor ikke lave et arrangeret ægteskab og smøre en karrypasta direkte på den uskyldsrene fugl? Efter en god tur i ovnen kan du servere kræet i en mere sprød version til alle mulige forskellige slags tilbehør og småretter.
Faktisk smager sådan en karrystegt kylling lidt indisk og passer vældigt godt til alle de dejlige indiske retter som raita og daal.
Ingredienser
0.5 kylling i 6 små stykker | |
0.5 dl olie | |
2 spsk. karry | |
1 spsk. spidskommen, knust | |
2 fed hvidløg, presset | |
Salt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Lav en pasta ud af olie og krydderier og smør kyllingen ind i den |
2
Færdig
|
Ovnsteg kyllingen i et åbent fad 35 minutter ved 200 grader |
3
Færdig
|
Slut af med at grille kyllingen, til den er smukt gylden |