• Forside
  • Opskrift: Nemme mexicanske tortillawraps

Opskrift: Nemme mexicanske tortillawraps
- med bøfkød og hvidløgsdressing

0 0
Opskrift: Nemme mexicanske tortillawraps

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Hvidløgsdressing
100 g majonæse
2 fed hvidløg, knust
1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
1 spsk. limesaft
0.5 tsk. salt, peber
Spinatsalat
3 spsk. limesaft
1 spsk. sukker
200 g spinatblade
2 gulerødder, revet
3 forårsløg, hakket
Kød
4 spsk. olie
500 g bøffer, strimlet
1 spsk. spidskommen, knust
1 tsk. korianderfrø, knust
1 tsk. chiliflager
0.5 tsk. salt
Desuden
8 små tortillapandekager eller 4 store

Hyggelig og lækker fastfood til familie og venner

Tilhører:
  • Børnemad

Ingredienser

  • Hvidløgsdressing

  • Spinatsalat

  • Kød

  • Desuden

Et par ord om vores opskrift

Del

Tortillapandekagen er mexicanernes svar på burgerbollen. Du kan simpelt hen proppe alt muligt fyld i de neutrale pandekager, som kan købes i ethvert supermarked.

I disse mexicansk inspirerede tortillawraps skal der en god hvidløgsdressing, en frisk salat og strimlet bøfkød stegt med typiske mexicanske krydderier:

  • Hvidløgsdressingen består af majonæse, hvidløg, finthakket persille, limesaft, salt og peber.
  • Salaten består af friske spinatblade, revne gulerødder og forårsløg, som lige vendes med lidt limesaft og sukker.
  • Kødet består af bøffer skåret strimler og stegt med spidskommen, korianderfrø, chili og salt.

TIP! For at lave en wrap lægger du den lune tortillapandekage på en flad tallerken, smører dressing på og lægger fyldet i midten. Fold et par centimeter af underkanten ind over fyldet – og fold så først den ene side og så den anden side ind over. Toppen skal stå åben.

Nu sidder du tilbage med en slags kræmmerhus med bund i. Værsgo at spise!

PS. Serverer du mexicanske tortillawraps for voksne, vil mange sikkert sætte pris på en piskende kold Corona (øllen, altså) med en limebåd klemt fast i flaskehalsen.

Ingredienser

Antal personer:
Hvidløgsdressing
100 g majonæse
2 fed hvidløg, knust
1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
1 spsk. limesaft
0.5 tsk. salt, peber
Spinatsalat
3 spsk. limesaft
1 spsk. sukker
200 g spinatblade
2 gulerødder, revet
3 forårsløg, hakket
Kød
4 spsk. olie
500 g bøffer, strimlet
1 spsk. spidskommen, knust
1 tsk. korianderfrø, knust
1 tsk. chiliflager
0.5 tsk. salt
Desuden
8 små tortillapandekager eller 4 store
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Rør ingredienserne til hvidløgsdressing sammen

2
Færdig

Rør limesaft og sukker sammen i en skål og vend spinatblade, gulerødder og forårsløg heri - spinaten skal falde lidt sammen

3
Færdig

Varm en pande godt op, hæld olien på og steg kød og krydderier ved høj varme, til kødet har taget farve

4
Færdig

Tortillapandekagerne lunes på en anden pande ved høj varme - 10 sekunder på hver side

5
Færdig

Servér straks - se tippet i teksten om, hvordan du laver tortillawraps

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Jordbær med koldskål (uden kærnemælk)
forrige
Opskrift: Jordbær med koldskål (uden kærnemælk)
Opskrift: Nicecream - verdens nemmeste og sundeste is
næste
Opskrift: Nicecream – verdens nemmeste og sundeste is
Opskrift: Jordbær med koldskål (uden kærnemælk)
forrige
Opskrift: Jordbær med koldskål (uden kærnemælk)
Opskrift: Nicecream - verdens nemmeste og sundeste is
næste
Opskrift: Nicecream – verdens nemmeste og sundeste is

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here