Opskrift: Saftige spareribs på grill
med Spicy Twists barbecue marinade

0 0
Opskrift: Saftige spareribs på grill

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1.5 kg spareribs (revelsben)
Spareribs marinade
1 dl olie
0.5 dl soya
1 spsk. eddike
2 spsk. ketchup
1 spsk. brun farin
1 tsk. spidskommen, knust
1 stjerneanis, knust
0.5 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
1 fed hvidløg, knust

Så bliver spareribs - eller revelsben - ikke meget bedre

Ingredienser

  • Spareribs marinade

Et par ord om vores opskrift

Del

Groft sagt findes der to slags spareribs: Dem, hvor det er en lang række smalle sammenhængende ben med kød imellem – og dem, hvor det er tykke stykker kød på et enkelt ben (eller brusk).

Det er sidstnævnte, denne opskrift handler om. I gamle dage kaldte man det på godt dansk for revelsben, en billig udskæring for jævne mennesker. Masser af godt kød, mørt og saftigt, fyldt med smag. Desværre er det ikke spor billigt længere, men alle pengene værd alligevel.

Først skal kødet koges for at blive dejlig mørt. Herefter tilbereder vi vores spareribs eller revelsben i en kuglegrill over indirekte varme, men du kan naturligvis også bruge gasgrill og ovn. I ovnen skal kødet have 20-25 minutter ved 200 grader.

Hvis det er første gang, du prøver den, kan du glæde dig til Spicy Twists barbecue marinade. Den smager præcis, som du håber på – lidt salt, lidt sødt, lidt krydret, lidt yammet. Når du har kogt kødet, må du love os at lade det søbe mindst 2 timer i marinaden og gerne meget, meget længere. Det kan ikke få for meget!

Godt tilbehør til spareribs? Tja, hvad med en fræk kartoffelsalat, der smager lidt af Thailand?

Ingredienser

Antal personer:
1.5 kg spareribs (revelsben)
Spareribs marinade
1 dl olie
0.5 dl soya
1 spsk. eddike
2 spsk. ketchup
1 spsk. brun farin
1 tsk. spidskommen, knust
1 stjerneanis, knust
0.5 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
1 fed hvidløg, knust
3 fra 22 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Kog kødet 40 minutter i letsaltet vand, der lige dækker - køl af

2
Færdig

Rør ingredienserne til dine spareribs marinade godt sammen og hæld i en frysepose sammen med kødet

3
Færdig

Marinér kødet mindst 2 timer, gerne meget længere - vend posen undervejs

4
Færdig

Grill kødet 20 minutter på indirekte grill

5
Færdig

Vend efter 10 minutter og pensl på begge sider med marinaden

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Vandmelonsalat som dessert
forrige
Opskrift: Vandmelonsalat som dessert
Opskrift: Kartoffelsalat med kylling
næste
Opskrift: Kartoffelsalat med kylling
Opskrift: Vandmelonsalat som dessert
forrige
Opskrift: Vandmelonsalat som dessert
Opskrift: Kartoffelsalat med kylling
næste
Opskrift: Kartoffelsalat med kylling

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here