Ingredienser
-
500 g kyllingebryst
-
1 kg kartofler, kogt og halveret
-
4 gulerødder, i små tern
-
2 stængler blegselleri, finthakket
-
1 salatløg, hakket
-
1 agurk, i små tern
-
0.5 bdt. persille, finthakket
-
1 bdt. purløg, fintsnittet
-
Yoghurtdressing
-
125 g græsk yoghurt
-
125 g cremefraiche
-
1 spsk. dijonsennep
-
1 spsk. citronsaft
-
0.5 tsk. salt
-
Peber
Et par ord om vores opskrift
Kartoffelsalat kan vi aldrig få for tit, vel? Især da ikke, når der er brugt virkeligt gode, kogefaste kartofler i – og en yoghurtdressing, som både er appetitligt cremet, men også en anelse sundere end den sædvanlige majonæsedressing.
I denne kartoffelsalat supplerer vi kartoflerne med årstidens sprøde grøntsager skåret i små, knasende stykker og saftige kyllingestykker. I virkeligheden er det nok snarere en madsalat end en kartoffelsalat?!
Hovedrollerne i vores kartoffelsalat med kylling spilles af kartofler, kylling og yoghurtdressing. Birollerne går til de grøntsager, du lige har ved hånden. Vi har også en håndfuld persille og purløg med som statister – og også her kan du skifte ud, som det passer dig: Esdragon, kørvel, mynte – eller karry!
Ingredienser
500 g kyllingebryst | |
1 kg kartofler, kogt og halveret | |
4 gulerødder, i små tern | |
2 stængler blegselleri, finthakket | |
1 salatløg, hakket | |
1 agurk, i små tern | |
0.5 bdt. persille, finthakket | |
1 bdt. purløg, fintsnittet | |
Yoghurtdressing |
|
125 g græsk yoghurt | |
125 g cremefraiche | |
1 spsk. dijonsennep | |
1 spsk. citronsaft | |
0.5 tsk. salt | |
Peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Kyllingebryst kogetid: 10 minutter i letsaltet vand - lad trække lige så længe i vandet bagefter |
2
Færdig
|
Skær kyllingen i mundrette stykker og bland med de andre ingredienser til salaten |
3
Færdig
|
Rør dressingen sammen og bland med salaten |
4
Færdig
|
Stil gerne i køleskabet 30 minutter inden servering |