Opskrift: Sauce tartare på den lette måde
Som så mange andre af verdens geniale sovser er sauce tartare opfundet i Frankrig. I sit udgangspunkt er det noget med majonæse og kapers, og herfra udvikler den kolde sovs...
Fransk mad og fransk kogekunst er kendt for sin forfinelse og sit særlige raffinement. Fransk mad er ikke nødvendigvis verdens hurtigste mad at lave, til gengæld smager den ofte af en helt anden verden. Tænk på de fornemme franske sovser – sauce béarnaise, sauce hollandaise og sauce bordelaise (rødvinssovs). Tænk på mayonnaise. Tænk på brioche, croissanter, tarte tatin og creme brulée. Tænk på coq au vin, quiche lorraine og ratatouille. Begreberne fond og bouillon har vi det franske køkken. Som regel og som sagt er fransk mad tidskrævende, men lav den alligevel – også som modreaktion til al den triste fastfood.
SPICYTWIST: OPSKRIFTER MED MASSER AF SMAG - LIGUSTERVEJ 12, 3390 HUNDESTED, HEJ@SPICYTWIST.DK | ©