Ingredienser
-
100 g sesamfrø
-
2 fed hvidløg
-
40 g ingefær, revet
-
1 dl soya
-
0.75 dl riseddike
-
6 spsk. olie
-
2 tsk. sukker
-
1 tsk. chiliflager
-
1 tsk. salt
Et par ord om vores opskrift
Du kan få selv mænd og vanskelige børn (og omvendt) til at spise rå grøntsager med denne frækkert af en japanskinspireret dip, som også er genial til fisk og grillet kød.
Vores klare anbefaling er at lave dobbelt portion, når du først er i gang, og opbevare på sylteglas i køleskabet, så du altid er klar til at tage imod uventede gæster.
Vanedannende er et mildt ord.
Ingredienser
100 g sesamfrø | |
2 fed hvidløg | |
40 g ingefær, revet | |
1 dl soya | |
0.75 dl riseddike | |
6 spsk. olie | |
2 tsk. sukker | |
1 tsk. chiliflager | |
1 tsk. salt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Rist sesamfrø let lysebrune på en pande |
2
Færdig
|
Blend alle ingredienser til en tyk dressing |
3
Færdig
|
Billedet snyder: Gomadressing skal være gråbrun i farven |