Opskrift: 8 lækre pizzatoast på 15 minutter

0 0
Opskrift: 8 lækre pizzatoast på 15 minutter

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
250 g kogt skinke i tern
250 g revet ost
100 g cremefraiche
1 tsk. paprika
1 tsk. oregano
8 skiver toastbrød
Tilhører:
  • Børnemad
  • Nem og hurtig mad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Pizzatoast (eller pizzasandwich) er en nem, hurtig og lækker snack til både børn og voksne. Til brunch, til frokost, som hyggelig eftermiddagsmad. På et kvarter kan du have 8 lune pizzatoast klar til din sultne familie, venner eller gæster i utide. Vi viser her, hvordan du laver en pladefuld af de hyggeligste pizzatoast uden at få sved på panden.

Læs mere om de lækre pizzatoast efter opskriften

Ingredienser

Antal personer:
250 g kogt skinke i tern
250 g revet ost
100 g cremefraiche
1 tsk. paprika
1 tsk. oregano
8 skiver toastbrød
4 fra 12 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Rør alting sammen bortset fra brødet

2
Færdig

Læg toastbrødet på en bageplade og fordel fyldet på

3
Færdig

Bag 10 minutter midt i en 210 g varm ovn

Mere om de lækre pizzatoast

Pizzatoast eller pizzasandwich er en snack, alle kan lide – selv de mest kræsne mænd og børn! Det smager jo som en lun sandwich med skinke og ost. Ingen ’mærkelige’ fornemmelser i munden her.

Pizzatoast er den selvskrevne snack på brunchbordet til børnene, som ikke gider at spise de voksnes inderligt underlige avocadomadder og gedeosthapsere. Pizzatoast er populært i madpakken til frokost. Og pizzatoast er genial efter skoletid, når den lille sult melder sig om eftermiddagen.

Det er næsten ufatteligt, hvor nemt og hurtigt det er at tilberede en pladefuld lune, hjemmelavede pizzatoast. I supermarkedet kan du jo købe skinke i tern og revet ost – det rører du sammen med et halvt bæger cremefraiche og krydderier efter smag. Blandingen lægges på toastbrød, som herefter bages 10 minutter i en 210 grader varm ovn. Hvor svært kan det være?

Pizzatoast varianter

  • Brug pepperoni, tun eller rejer i stedet for skinke
  • Brug frisk mozzarella eller revet vesterhavsost i stedet for almindelig ost
  • Brug flødeost i stedet for cremefraiche
  • Brug sort peber eller chili, hvis smagen skal være mere markant
  • Brug fuldkornstoast eller surdejsbrød i stedet for almindelig toast
  • Smør brødet med tomatpuré eller ketchup, før du lægger fyld på
  • Rist brødet helt sprødt, før det skal i ovnen
  • Hvis brødet er ristet på forhånd, kan du lægge friske tomatskiver på

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Pappardelle med fennikel og hakket kød à la Martha Stewart
forrige
Opskrift: Pappardelle med fennikel og hakket kød à la Martha Stewart
Den ultimative cote de boeuf
næste
Opskrift: Den ultimative cote de boeuf – på panden
Pappardelle med fennikel og hakket kød à la Martha Stewart
forrige
Opskrift: Pappardelle med fennikel og hakket kød à la Martha Stewart
Den ultimative cote de boeuf
næste
Opskrift: Den ultimative cote de boeuf – på panden

Tilføj Din Kommentar