Opskrift: Kyllingeoverlår med rosmarin
- hvidløg, citron og chili

0 0
Opskrift: Kyllingeoverlår med rosmarin

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 kg kyllingeoverlår
3 spsk. olie
3 spsk. rosmarin, finthakket
3 fed hvidløg, knust
1 citron, den revne skal
1 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager

Dobbelt op på smagen: Gem krydderierne under kyllingens skind

Tilhører:
  • Billig mad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Kyllingen er et taknemmeligt kræ – vores fjerede ven smager godt næsten lige meget, hvordan du behandler den. I øvrigt kan du bruge alle mulige udskæringer af kyllingen i denne opskrift, når blot de er forsynet med skind.

Hemmeligheden ligger nemlig under skindet. Hvis du lister krydderierne ind under skindet, kan du give kyllingen høj varme og få sprødt skind, uden at krydderierne brænder af og mister smagen. Tværtimod får du faktisk dobbelt op på smagen, fordi krydderierne trænger ind i kødet.

Det er et ufatteligt let trick at udføre: Med fingrene løsner du skindet ét sted, og nu kan du skubbe de dejligste ting ind i den lomme, der opstår. Bagefter lægger du bare skindet tilbage på plads. Det tager 2 minutter og kan udføres med venstre hånd på ryggen.

Vi anvender rosmarin, hvidløg, citronskal og chili i denne opskrift. Men du kan bruge præcis de krydderier, du har i huset, tørrede eller friske.

Som tilbehør til kyllingeoverlår i ovn går du aldrig galt i byen med en frisklavet sommersalat med nye kartofler.

Ingredienser

Antal personer:
1 kg kyllingeoverlår
3 spsk. olie
3 spsk. rosmarin, finthakket
3 fed hvidløg, knust
1 citron, den revne skal
1 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Brug en stavblender eller en morter til at mose alt andet end kyllingen til en pasta

2
Færdig

Løsn skindet på kyllingestykkerne og skub lidt rosmarinpasta ind i lommerne

3
Færdig

Steg kyllingen 35 minutter i en 225 grader varm ovn på næstnederste rille

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Glaserede rødbeder
forrige
Opskrift: Glaserede rødbeder
Fransk æbletærte - tarte tatin
næste
Opskrift: Fransk æbletærte – tarte tatin
Glaserede rødbeder
forrige
Opskrift: Glaserede rødbeder
Fransk æbletærte - tarte tatin
næste
Opskrift: Fransk æbletærte – tarte tatin

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here