• Forside
  • Dip
  • Opskrift: Tapenade – superlækker olivendip

Opskrift: Tapenade – superlækker olivendip
med timian og chili

0 0
Opskrift: Tapenade – superlækker olivendip

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
200 g sorte oliven
2 spsk. kapers
3 saltede ansjoser
1 fed hvidløg
2 tsk. æbleeddike
1 tsk. timian
0.5 tsk. chiliflager
1 dl olivenolie

Hjemmelavet oliventapenade tager 5 minutter i køkkenet og smager 10 gange bedre end den færdigkøbte

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Tapenade er en provencalsk olivendip, hvis navn kommer af det lokale ord for kapers. For der skal kapers i blenderen sammen med de grønne eller sorte oliven. Og ansjoser og hvidløg, selvfølgelig.

En hjemmelavet oliventapenade tager 5 minutter at tilberede, og den smager uendeligt meget bedre end butikkernes færdigudgaver.

Tapenade er den perfekte dip til kiks, chips, grissini, grøntsagsstænger … eller dine egne sprøde snacks: Pensl tynde skiver franskbrød og rugbrød med olie og giv dem en hurtig tur under grillen.

Ingredienser

Antal personer:
200 g sorte oliven
2 spsk. kapers
3 saltede ansjoser
1 fed hvidløg
2 tsk. æbleeddike
1 tsk. timian
0.5 tsk. chiliflager
1 dl olivenolie
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Blend alle ingredienser og server med noget sprødt til

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Mormors æblepeberrod
forrige
Opskrift: Mormors æblepeberrod
Opskrift: Gammeldags risengrød
næste
Opskrift: Gammeldags risengrød
Opskrift: Mormors æblepeberrod
forrige
Opskrift: Mormors æblepeberrod
Opskrift: Gammeldags risengrød
næste
Opskrift: Gammeldags risengrød

Tilføj Din Kommentar