Ingredienser
-
100 g mandler
-
100 g lyse rosiner
-
100 g havregryn
-
5 spsk. lys sirup
Et par ord om vores opskrift
Vi kender alle fornemmelsen sidst på eftermiddagen, hvor frokosten ligger flere timer tilbage, og der stadig er et par timer til aftensmaden: Blodsukkeret er helt i bund, og vi kan lade os friste af HVAD SOM HELST. Slik, kage, pizzasnegle…
Spis en hjemmelavet myslibar i stedet for! Med masser af gode fibre og proteiner fra mandler og havregryn – og med hyggelig sødme fra lyse rosiner og lidt sirup.
Det er både nemt og hurtigt at lave dine egne myslibarer. Du blander såmænd bare 4 almindelige ingredienser (mandler, lyse rosiner, havregryn og lys sirup) og bager 20 minutter i ovnen. Så er du klar.
Opskriften er dejligt fleksibel. Du kan bruge helt andre ingredienser i det samme blandingsforhold, fx nødder, dadler, boghvedeflager og honning. Eller har du andre lækkerier liggende i skuffen, som vil passe i din egen private myslibar?
Ingredienser
100 g mandler | |
100 g lyse rosiner | |
100 g havregryn | |
5 spsk. lys sirup |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Hak mandler og rosiner groft sammen på et spækkebræt |
2
Færdig
|
Bland med havregryn og sirup |
3
Færdig
|
Rul ud til en 1/2 cm tynd, fast plade mellem 2 stykker bagepapir |
4
Færdig
|
Fjern det øverste bagepapir og bag 20 minutter ved 130 grader |
5
Færdig
|
Afkøl og skær i passende stykker |