Opskrift: Myslibar med mandler og lyse rosiner
- havregryn og lys sirup

0 0
Opskrift: Myslibar med mandler og lyse rosiner

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
100 g mandler
100 g lyse rosiner
100 g havregryn
5 spsk. lys sirup

Lækkersulten sidst på dagen? Snup en (nem) myslibar

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Vi kender alle fornemmelsen sidst på eftermiddagen, hvor frokosten ligger flere timer tilbage, og der stadig er et par timer til aftensmaden: Blodsukkeret er helt i bund, og vi kan lade os friste af HVAD SOM HELST. Slik, kage, pizzasnegle

Spis en hjemmelavet myslibar i stedet for! Med masser af gode fibre og proteiner fra mandler og havregryn – og med hyggelig sødme fra lyse rosiner og lidt sirup.

Det er både nemt og hurtigt at lave dine egne myslibarer. Du blander såmænd bare 4 almindelige ingredienser (mandler, lyse rosiner, havregryn og lys sirup) og bager 20 minutter i ovnen. Så er du klar.

Opskriften er dejligt fleksibel. Du kan bruge helt andre ingredienser i det samme blandingsforhold, fx nødder, dadler, boghvedeflager og honning. Eller har du andre lækkerier liggende i skuffen, som vil passe i din egen private myslibar?

Ingredienser

Antal personer:
100 g mandler
100 g lyse rosiner
100 g havregryn
5 spsk. lys sirup
1 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Hak mandler og rosiner groft sammen på et spækkebræt

2
Færdig

Bland med havregryn og sirup

3
Færdig

Rul ud til en 1/2 cm tynd, fast plade mellem 2 stykker bagepapir

4
Færdig

Fjern det øverste bagepapir og bag 20 minutter ved 130 grader

5
Færdig

Afkøl og skær i passende stykker

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Den skønneste Provence-kylling
forrige
Opskrift: Den skønneste Provence-kylling
Opskrift: Skummende rabarber mojito
næste
Opskrift: Skummende rabarber mojito
Opskrift: Den skønneste Provence-kylling
forrige
Opskrift: Den skønneste Provence-kylling
Opskrift: Skummende rabarber mojito
næste
Opskrift: Skummende rabarber mojito

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here