Ingredienser
-
500 g små tomater
-
3 spsk. olie
-
2 fed hvidløg
-
1 spsk. timian
-
10 peberkorn, knust
Et par ord om vores opskrift
Megen kogekunst handler i virkeligheden om at fjerne vandet i råvarerne, så smagen bliver mere intens. Det gælder i høj grad også for tomater.
Langtidsbagte tomater får en sødere og kraftigere smag, som står fantastisk til alle typer kød eller fisk. Du kan også snildt anvende de semidried tomater som et drys i salater og som fyld i sandwiches.
I denne opskrift bruger vi timian som krydderi, men alternativt kan du sagtens drysse med tørret oregano eller basilikum. Og tilføje chili, hvis det skal være lidt mere pikant. Glem salt, sukker og eddike.
Ingredienser
500 g små tomater | |
3 spsk. olie | |
2 fed hvidløg | |
1 spsk. timian | |
10 peberkorn, knust |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Skær tomaterne i halve og læg på bagepapir |
2
Færdig
|
Rør de øvrige ingredienser sammen |
3
Færdig
|
Brug en teske til at lægge en lille klat krydderolie på hver tomat |
4
Færdig
|
Bag 2,5 timer i en 120 grader varm ovn |