Ingredienser
-
Rødbedechips
-
300 g skrællede rødbeder, tyndt skåret
-
3 spsk. olie
-
0.5 tsk. salt
-
Fetacreme
-
100 g feta
-
100 g græsk yoghurt
-
2 spsk. olie
-
0.5 fed hvidløg, knust
-
2 stængler rosmarin, finthakket
-
Peber
Et par ord om vores opskrift
Hjemmelavede rødbedechips smager overraskende godt – ikke kun ‘sundt’. Kontrasten mellem den bittersøde grøntsag og den salte overflade pirrer smagsløgene behageligt.
Fetacreme giver mindelser om det ægæiske hav og solbeskinnede, græske øer i en lun aftenstund.
Du kan naturligvis servere alle slags chips til den lækre dip. Og du kan servere alle slags dip til de sprøde rødbedechips. Men kombinationen er ret fræk.
Du kan snildt servere en ouzo eller en pastis til…
Ingredienser
Rødbedechips |
|
300 g skrællede rødbeder, tyndt skåret | |
3 spsk. olie | |
0.5 tsk. salt | |
Fetacreme |
|
100 g feta | |
100 g græsk yoghurt | |
2 spsk. olie | |
0.5 fed hvidløg, knust | |
2 stængler rosmarin, finthakket | |
Peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
RødbedechipsBland rødbedeskiver, olie og salt |
2
Færdig
|
Læg skiverne enkeltvis på bagepapir |
3
Færdig
|
Bag ca. 20 minutter i en 180 grader varm ovn - vend midtvejs |
4
Færdig
|
De skal være sprøde, men ikke brænde på |
5
Færdig
|
Spises ret hurtigt efter bagning |
6
Færdig
|
FetacremeBland alle ingredienser |
7
Færdig
|
That’s it |