Ingredienser
-
3 bananer
-
3 spsk. kokosolie
-
500 g havregryn
-
50 g kokosmel
-
50 g nødder, halverede
-
25 g solsikkekerner
-
25 g græskarfrø
-
1 spsk. kanel
-
100 g lyse rosiner
-
0.25 tsk. salt
Et par ord om vores opskrift
Masser af mennesker har i årtier spist mysli hver eneste morgen. Enten på et surmælksprodukt eller med mælk over. Det smager godt, det knaser så dejligt, det mætter, og det er vist ikke SÅ usundt, vel?
I mellemtiden er der kommet en ny generation, som KUN vil spise helt ren og supersund kost. Uden sukker, uden honning, uden tilsætningsstoffer.
I dag hedder hjemmelavet mysli også granola. Den smager stadig godt, den knaser og mætter, og den er hverken sød eller usund. Du kan bruge denne her som crunch på din greenie bowl – eller på koldskål i stedet for kammerjunker.
Ingredienser
3 bananer | |
3 spsk. kokosolie | |
500 g havregryn | |
50 g kokosmel | |
50 g nødder, halverede | |
25 g solsikkekerner | |
25 g græskarfrø | |
1 spsk. kanel | |
100 g lyse rosiner | |
0.25 tsk. salt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Mos bananer og kokosolie til en lind grød |
2
Færdig
|
Ælt de øvrige ingredienser (minus rosiner) grundigt i mosen - brug hænderne |
3
Færdig
|
Bred blandingen ud på et stykke bagepapir på en bradepande |
4
Færdig
|
Bag 10 minutter i ovnen ved 200 grader |
5
Færdig
|
Tag ud, vend rundt, så der også kommer farve på det underste lag |
6
Færdig
|
Bag 10 minutter mere ved 200 grader |
7
Færdig
|
Sluk ovnen og lad myslien stå og tørre ved eftervarmen |
8
Færdig
|
Når myslien er afkølet, blandes rosinerne i |
9
Færdig
|
Opbevar i en lufttæt beholder |