Ingredienser
-
500 g tortellini (fx med spinat og ricotta)
-
Grøntsager efter eget valg
-
Korianderpesto
-
1 bdt. koriander
-
1 håndfuld mandler
-
50 g parmesan
-
1 fed hvidløg
-
2 spsk. olie
-
2 spsk. limesaft
-
2 spsk. vand
-
0.25 tsk. salt
-
Chili
Et par ord om vores opskrift
At lave sig selv og familien en lækker omgang tortellini er hurtigere end at starte el-scooteren og hente fastfood ude i byen. Og betydeligt billigere!
Supermarkedet eller italienersnasken sælger de skønne, fyldte pastapuder med forskellige slags glimrende fyld, og kogetiden er som oftest bare 4-5 minutter. Vi bruger her en vegetarudgave med spinat og ricotta, men det er bestemt intet must. Der er også en lækker variant med krabbekød, der ville være lige så god.
Korianderpesto er et hyggeligt møde mellem Asien og Italien – den kan også bruges i andre sammenhænge. De sprøde grøntsager i retten bestemmer du selv; bare, hvad du nu har i køleskabet. Vi tog gulerod, blegselleri og tomat. Hvad gør du?
Ingredienser
500 g tortellini (fx med spinat og ricotta) | |
Grøntsager efter eget valg | |
Korianderpesto |
|
1 bdt. koriander | |
1 håndfuld mandler | |
50 g parmesan | |
1 fed hvidløg | |
2 spsk. olie | |
2 spsk. limesaft | |
2 spsk. vand | |
0.25 tsk. salt | |
Chili |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Kog tortellinien efter anvisningerne |
2
Færdig
|
Kog evt. de hakkede grøntsager med det sidste minut |
3
Færdig
|
Kør alle ingredienser til pestoen på foodprocessoren |
4
Færdig
|
Anret tortellini med grøntsager og pesto |
5
Færdig
|
Drys med parmesan og servér straks |