Opskrift: Cremet vegansk bearnaisesovs
med frisk esdragon

Opskrift: Cremet vegansk bearnaisesovs

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
2 dl kogende grøntsagsbouillon
2 avocadoer, kødet
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
2 spsk. esdragon, frisk eller tørret
0.5 lime, saften
0.5 tsk. salt
0.25 tsk. cayennepeber

Superlækker avocadosovs, der kan spises til al mad og chips

Tilhører:
  • Vegansk mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Nogen ville kalde denne sovs for avocadosovs, fordi den er lysegrøn og baseret på blendede avocadoer. Men vi kalder den i stedet vegansk bearnaisesovs, fordi den er cremet og lækker og har en kraftig smag af bearnaisekrydderiet esdragon.

Vores veganske bearnaisesovs er utroligt hurtig og let at lave. Det tager max. 10 minutter, så er du i mål og parat til at høste gæsternes begejstrede bifald. Det er en sovs, ALLE vil elske.

Fremgangsmåden er enkel: Du blender såmænd bare 2 dl varm (vegansk) grøntsagsbouillon med 2 avocadoer, 2 fed hvidløg, 2 spsk. olivenolie, 2 spsk. frisk esdragon, saften af 1/2 lime og lidt salt og cayennepeber.

Vegansk bearnaisesovs – eller avocadosovs – er mild og rund og kan spises til al slags mad. Også stegt kød og fisk, hvis det ikke skal være vegansk.

Desuden kan sovsen bruges som dip, hvis du mangler noget lækkert at dyppe dine chips og rå grøntsagsstænger i.

Tip: Hvis en avocado er moden, kan du skære den over, fjerne stenen og mase kødet ud ved at trykke avocadoen på siderne. Det er lettere end at skrabe kødet ud med ske.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Blend eller stavblend alle ingredienser til en cremet sovs

2
Færdig

Servér straks

3
Færdig

Hvis du venter og serverer sovsen kold, så læg avocadostenene ned i sovsen og dæk sovseskålen med film - stenene forhindrer, at sovsen bliver misfarvet

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.200 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Kinesiske stegte ris med æg
forrige
Opskrift: Kinesiske stegte ris med æg
Opskrift: Nem hjemmelavet softice med chokolade (nicecream)
næste
Opskrift: Nem hjemmelavet softice med chokolade (nicecream)
Opskrift: Kinesiske stegte ris med æg
forrige
Opskrift: Kinesiske stegte ris med æg
Opskrift: Nem hjemmelavet softice med chokolade (nicecream)
næste
Opskrift: Nem hjemmelavet softice med chokolade (nicecream)