Ingredienser
-
1.2 kg små kartofler, kogte og i kvarte
-
1 bdt. radiser, i skiver
-
1 agurk, i tern
-
2 skalotteløg, finthakket
-
1 bdt. purløg
-
100 g rygeost
-
100 g cremefraiche 38%
-
6 spsk. olie
-
0.5 citron, saft og skal
-
1 tsk. salt
-
Peber
Et par ord om vores opskrift
Gammeldags kold kartoffelsalat er ofte noget med rigelige mængder majonæse, salt, peber og en håndfuld ærter, når bølgerne går højt.
Ikke et ondt ord om mormors kolde kartoffelsalat. Den smager skønt. Men det gør denne lidt sundere, lidt friskere og lidt mere smagsfyldte udgave også. Den er inspireret af klassisk dansk sommersalat med radiser, agurk og ikke mindst rygeost.
Bare rolig, det er stadig en rigtig kartoffelsalat! Den smager fantastisk til dine nystegte frikadeller eller et par skiver rødt kød.
Ingredienser
1.2 kg små kartofler, kogte og i kvarte | |
1 bdt. radiser, i skiver | |
1 agurk, i tern | |
2 skalotteløg, finthakket | |
1 bdt. purløg | |
100 g rygeost | |
100 g cremefraiche 38% | |
6 spsk. olie | |
0.5 citron, saft og skal | |
1 tsk. salt | |
Peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Anret grøntsagerne i en skål |
2
Færdig
|
Rør de øvrige ingredienser sammen |
3
Færdig
|
Bland grøntsager og dressing |