Opskrift: Langtidsstegte kyllingelår i ovn
- med sesam og soya

0 0
Opskrift: Langtidsstegte kyllingelår i ovn

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 kg kyllingelår
Sesammarinade
2 spsk. tahin
0.5 dl olie
0.5 dl soya
0.5 dl sesamfrø
0.5 citron, saften
0.5 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager

Mørt kyllingekød med eksotisk og sprødt skind

Tilhører:
  • Børnemad

Ingredienser

  • Sesammarinade

Et par ord om vores opskrift

Del

Danskerne er et klogt folkefærd. Vi elsker kyllingelår – og med god grund. Kyllingelår tåler en masse varme og kan derfor nemt blive både saftige og sprøde på én gang. Desuden er kyllingelår ofte på tilbud i det lokale supermarked.

Her bager vi kyllingelårene halvanden time ved lav varme. Det holder saften inde bag skindet, der samtidig bliver dejligt sprødt.

Forinden er kyllingelårene marineret nogle timer i en blanding af tahin (sesampasta), sesamfrø, soya, chili og lidt andre gode sager. Smagen bliver som noget fra 1001 nats eventyr: Spændende, fristende, eksotisk. ”Sesam, sesam, luk dig op…!”

Du kan sagtens servere en dejlig dansk kartoffelsalat til de lækre kyllingelår. Men du kan også nemt lave en spændende couscoussalat med mandler, frisk og tørret frugt, kanel og mynte – prøv denne opskrift på couscous, dog uden lam.

Ingredienser

Antal personer:
1 kg kyllingelår
Sesammarinade
2 spsk. tahin
0.5 dl olie
0.5 dl soya
0.5 dl sesamfrø
0.5 citron, saften
0.5 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
3 fra 24 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Rør sesammarinaden sammen

2
Færdig

Marinér kyllingelårene i marinaden i en frysepose i mindst 4 timer

3
Færdig

Vend posen nogle gange undervejs, så alle dele af lårene får ligget i marinade

4
Færdig

Bag kyllingelårene 1,5 time i en 150 grader varm ovn

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Cremet muslingesuppe
forrige
Opskrift: Cremet muslingesuppe
Opskrift: Fræk Rainbow Bowl
næste
Opskrift: Fræk Rainbow Bowl
Opskrift: Cremet muslingesuppe
forrige
Opskrift: Cremet muslingesuppe
Opskrift: Fræk Rainbow Bowl
næste
Opskrift: Fræk Rainbow Bowl

Tilføj Din Kommentar