• Forside
  • Snacks
  • Opskrift: Berlingskes tortilla-slices med 2 slags ost og rosmarin

Opskrift: Berlingskes tortilla-slices med 2 slags ost og rosmarin

0 0
Opskrift: Berlingskes tortilla-slices med 2 slags ost og rosmarin

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
4 fuldkornstortillaer (Ø: 18 cm)
120 g mozzarella
120 g blå ost
Frisk rosmarin

Superlækker snack til velkomstdrinken

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Sprøde tortillapandekager med smeltet blå ost og mozzarella samt et drys friske rosmarinblade … det smager usandsynligt godt og er en genial snack til en hvilken som helst drink eller velkomstdrink.

Opskriften har vi fundet hos Berlingske og blot modificeret en lille smule. Tak for lån, Tante B!

Ud over den labre smag (alt med smeltet ost smager jo fantastisk) er det naturligvis en stor fordel, at de nemme tortilla-slices bare tager 15 minutter at lave. Det er næsten lige så hurtigt som at åbne en pose franske kartofler – og meget, meget lækrere.

Om ingredienserne:

  • Tortillapandekagerne køber du færdige i supermarkedet. Vi bruger dem med fuldkornsmel, men det kan også være dem lavet af helt almindeligt (usundt) mel. Vi købte de små (18 cm i diameter), men du kan også bruge de store og fordoble mængderne af ost pr. tortilla.
  • Den blå ost kan være en hvilken som helst blå ost. Danablue, Gorgonzola, Bresse Bleu, Fourme d’Ambert, Saint Aigur, Stilton…
  • Mozzarellaen skal være af typen, der ligger i saltvand og skal skæres i små stykker. Det kan både være en almindelig komælksmozzarella og – endnu bedre – bøffelmozzarella.
  • Rosmarinen skal helst være de friske blade, men i en snæver vending går tørret rosmarin også an. Frisk rosmarin skal først drysses på efter bagning, tørret rosmarin før bagning.

Ingredienser

Antal personer:
4 fuldkornstortillaer (Ø: 18 cm)
120 g mozzarella
120 g blå ost
Frisk rosmarin

Sådan gør du

1
Færdig

Tænd ovnen på grillvarme (275 grader)

2
Færdig

Anbring tortillaerne på et stykke bagepapir - måske er du nødt til at bage af et par omgange, men pyt, bagetiden er kun 3 minutter pr. plade

3
Færdig

Skær ostene i mindre lunser og fordel på tortillaerne

4
Færdig

Bag 2,5-3 minutter på næstnederste rille, til osten er smeltet

5
Færdig

Drys friske rosmarinblade på og klip hver tortilla i 4-6 stykker

6
Færdig

Servér straks

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.400 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Stegt-laks-og-stuvede-boenner
forrige
Opskrift: Stegt laks og stuvede bønner
Stjerneskud
næste
Opskrift: Smuk som et stjerneskud
Stegt-laks-og-stuvede-boenner
forrige
Opskrift: Stegt laks og stuvede bønner
Stjerneskud
næste
Opskrift: Smuk som et stjerneskud

Tilføj Din Kommentar