Opskrift: Fræk Rainbow Bowl
med ristede kikærter og tahindressing

0 0
Opskrift: Fræk Rainbow Bowl

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Ristede kikærter
3 spsk. olie
500 g kogte kikærter
2 fed hvidløg
2 tsk. spidskommen
2 tsk. korianderfrø
1 tsk. chiliflager
1 tsk. salt
Regnbueflaget
1 rød peberfrugt
200 g cherrytomater
4 gulerødder
4 æg
2 majskolber
2 stængler blegselleri
2 avocadoer
2 rødløg
Tahindressing
3 spsk. tahin
1 fed hvidløg, knust
0.5 citron, saften
0.5 dl vand
0.5 dl olie
2 spsk. græsk yoghurt
1 tsk. spidskommen, knust
1 tsk. salt, peber

Spicy Twists appetitlige hyldest til LGBT-bevægelsen

Tilhører:
  • Sund mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

  • Ristede kikærter

  • Regnbueflaget

  • Tahindressing

Et par ord om vores opskrift

Del

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her på Spicy Twist sympatiserer med LGBT-bevægelsen i al dens mangfoldighed, frisind og livslyst. Krydderi på sexlivet er som krydderi i maden: Det er sundt, det er sjovt, og det forhøjer nydelsen.

Så hvad er mere naturligt end at hylde alle LGBT-personers ret til at leve, som de har lyst til, med en fræk og smuk Rainbow Bowl? Bevægelsens regnbueflag (som vi har prøvet at efterligne) blev naturligvis opfundet i hele verdens homo-hovedstad, San Fransisco, i 1978 af kunstneren Gilbert Baker.

Lækre ristede kikærter udgør basis i denne megasunde madsalat. Her får du både de livsvigtige proteiner og et solidt skud krydderier. Bløde, smilende æg er en anden kilde til proteiner og velsmag.

Regnbueflagets farver består af:

  • Rød – rød peberfrugt, tomater
  • Orange – gulerødder
  • Gul – æg med gul blomme skjult under majskerner
  • Grøn – avocadoer, blegselleri)
  • Blå – sorry, vi havde ikke lige nogle blåbær
  • Lilla – rødløg

Da fotoet til vores fine Rainbow Bowl var taget, ødelagde vi hele det smukke syn med en beigefarvet tahindressing. Ikke så pokkers kønt, men hold nu op, hvor det smager!

Ingredienser

Antal personer:
Ristede kikærter
3 spsk. olie
500 g kogte kikærter
2 fed hvidløg
2 tsk. spidskommen
2 tsk. korianderfrø
1 tsk. chiliflager
1 tsk. salt
Regnbueflaget
1 rød peberfrugt
200 g cherrytomater
4 gulerødder
4 æg
2 majskolber
2 stængler blegselleri
2 avocadoer
2 rødløg
Tahindressing
3 spsk. tahin
1 fed hvidløg, knust
0.5 citron, saften
0.5 dl vand
0.5 dl olie
2 spsk. græsk yoghurt
1 tsk. spidskommen, knust
1 tsk. salt, peber
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Varm olien op på en pande og rist kikærterne med knust hvidløg og knuste krydderier i ca. 10 minutter, til kikærterne får lidt farve og en smule crunch

2
Færdig

Kog æggene 6 minutter og skær i halve

3
Færdig

Snit grøntsagerne i mundrette stykker, skær kernerne af majsene

4
Færdig

Anret grøntsagerne i vandrette striber i den nævnte rækkefølge (majskernerne skal dække æggene)

5
Færdig

Rør ingredienserne til tahindressing sammen til en halvtyk creme og servér til salaten

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Langtidsstegte kyllingelår i ovn
forrige
Opskrift: Langtidsstegte kyllingelår i ovn
Opskrift: Terre major, ‘oksemørbrad’ af skulderen
næste
Opskrift: Teres major, ‘oksemørbrad’ af skulderen
Opskrift: Langtidsstegte kyllingelår i ovn
forrige
Opskrift: Langtidsstegte kyllingelår i ovn
Opskrift: Terre major, ‘oksemørbrad’ af skulderen
næste
Opskrift: Teres major, ‘oksemørbrad’ af skulderen

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here