Opskrift: Frossen flødebollekage med jordbærskum
Nem hjemmelavet islagkage til festlige lejligheder

0 0
Opskrift: Frossen flødebollekage med jordbærskum

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Bund
150 g Bastognekiks
75 g smør
Fyld
15 små flødeboller
2.5 dl piskefløde
1 dl flormelis
250 g jordbær
Topping
M&M’s (brun pose u/ peanuts)
Tilhører:
  • Børnemad

Ingredienser

  • Bund

  • Fyld

  • Topping

Et par ord om vores opskrift

Del

Denne hyggelige flødebollekage består af 3 lag, som de fleste mennesker kan li’:

  1. En sprød bund bestående af knuste Bastognekiks og smør
  2. En masse flødeboller, som er mast lidt sammen
  3. Et lag flødeskum vendt med moste jordbær

– og øverst et drys kulørte chokoladepastiller, for eksempel M&M’s. I stedet for M&M’s kan du drysse med knust Dajm og/eller friske bær.

Der er 30 minutters reelt arbejde med at lave kagen. Herefter skal den 4 timer (eller mere) i fryseren, og så er der serveret.

Dermed bliver den frosne flødebollekage med jordbærskum en nem hjemmelavet islagkage til alle slags festlige lejligheder. Fødselsdage for børn og voksne, kaffeslabberaser, desserttallerkener mv.

God fornøjelse!

Flødebollekage skåret ud

Ingredienser

Antal personer:
Bund
150 g Bastognekiks
75 g smør
Fyld
15 små flødeboller
2.5 dl piskefløde
1 dl flormelis
250 g jordbær
Topping
M&M’s (brun pose u/ peanuts)
5 fra 2 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Start med at placere en springform (Ø 23 cm; uden bunden) på en flad tallerken eller fad

2
Færdig

Kør Bastognekiksene til ”grus” i en foodprocessor og bland med smeltet smør

3
Færdig

Fordel kiks/smør-blandingen som bund inden for springformen

4
Færdig

Fjern flødebollernes bunde og mas flødebollerne forsigtigt oven på kiksebunden

5
Færdig

Pisk flødeskummet ret stift

6
Færdig

Mos flormelis og jordbær med en gaffel – hvis der er meget saft, så hæld det fra

7
Færdig

Vend de moste jordbær med flødeskum og fordel oven på flødebollerne

8
Færdig

Sæt flødebollekagen i fryseren i mindst 4 timer, gerne mere

9
Færdig

Efter 2 timers frysning – drys M&M’s over kagen

10
Færdig

Servér flødebollekagen frossen (når den tør, mister M&M’s farverne)

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Braiseret kylling cacciatore
forrige
Opskrift: Braiseret kylling cacciatore
Kinesisk agurkesalat med sesam
næste
Opskrift: Kinesisk agurkesalat med sesam
Braiseret kylling cacciatore
forrige
Opskrift: Braiseret kylling cacciatore
Kinesisk agurkesalat med sesam
næste
Opskrift: Kinesisk agurkesalat med sesam

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here