Ingredienser
-
300 g rå, usaltede jordnødder
-
3 spsk. fint salt
-
1.5 dl kogende vand
-
Peber
Et par ord om vores opskrift
Enhver kan købe en pose saltede peanuts i supermarkedet eller på tanken. Og bevares, de smager ofte udmærket. Enkelte gange er de lidt harske i smagen, hvis de ikke er helt friske, og de er i hvert fald altid meget fede/fedtede.
Der er en verden til forskel, når du salter dine egne peanuts. De smager uendeligt meget bedre; de er ikke spor fedtede; og med denne opskrift er de pærelette at lave.
Saltede peanuts er geniale som snacks til en drink, til den lille sult, og som drys på fx karryretter med ris.
Rå, usaltede jordnødder fås billigt hos de fleste etniske grønthandlere.
Ingredienser
300 g rå, usaltede jordnødder | |
3 spsk. fint salt | |
1.5 dl kogende vand | |
Peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Hæld det kogende vand over jordnødder og salt |
2
Færdig
|
Rør rundt og lad trække i 20 minutter |
3
Færdig
|
Hæld vandet fra og læg nødderne på bagepapir |
4
Færdig
|
Giv nødderne 10-15 minutter i en 200 grader varm ovn |
5
Færdig
|
De skal være let lysebrune og dufte kraftigt |
6
Færdig
|
Kværn lidt peber over og servér |
2 Comments Skjul kommentarer
tak lækker opskrift
Kære Janus
Jamen, velbekomme da! En håndfuld salte peanuts er jo altid lækkert.
Appetitlige hilsener fra Spicy Twist