Ingredienser
-
1 moden mango
-
Gin hass
-
4 cl gin
-
2 cl blendet mango
-
2 cl limesaft
-
1 spsk. lys sirup
-
1 dl danskvand
-
Is, masser
-
Evt. myntekvist
-
PRODUKTANBEFALINGER
-
Giffard Mango Sirup
Et par ord om vores opskrift
Det pudsige navn Gin Hass er opstået, fordi bartenderen, der opfandt drinken, hedder Kim Hass. Han er pæredansk og fra Fyn. Og han må have en ualmindeligt god smag.
Gin Hass er en fuldkommen vanedannende drink, der grangiveligt smager som det gule lag sodavandsis uden på en københavnerstang.
Se også vores opskrift på en filur (drink).
Den oprindelige Gin Hass er komponeret med mangosirup og lemon-sodavand. Altså industriprodukter, som er lette at have med at gøre for en travl bartender.
Men hvis du ikke har lige så travlt som Kim Hass, så lav din gin hass fra grunden af de rene naturprodukter. Frisk mango, frisk lime, lys sirup, danskvand, god gin. Og evt. en myntekvist.
Ud over gin er den vigtigste ingrediens mango. Du skal have fat i en godt moden mango, som forvandler sig til en tyk saft, når du blender (eller stavblender) den. Herefter skal du bare røre ingredienserne sammen i et pænt glas.
1 moden mango rækker til 10 drinks.
Servér gin hass som velkomstdrink eller på ethvert andet tidspunkt, hvor dine gæster har lyst til en frisk, frugtrig drink med dejlig sødme. Køb hellere rigeligt ind af friske mangoer!
Ingredienser
1 moden mango | |
Gin hass |
|
4 cl gin | |
2 cl blendet mango | |
2 cl limesaft | |
1 spsk. lys sirup | |
1 dl danskvand | |
Is, masser | |
Evt. myntekvist | |
PRODUKTANBEFALINGER |
|
Giffard Mango Sirup |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Blend eller stavblend mangokødet, til det bliver en tyk saft |
2
Færdig
|
Rør ingredienserne sammen i et pænt glas |
3
Færdig
|
Skål |