• Forside
  • Drinks
  • Opskrift: Frosé – sommerens cooleste velkomstdrink

Opskrift: Frosé – sommerens cooleste velkomstdrink

med frossen rosé og jordbær

Frisk og læskende med lav alkoholstyrke

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Der skal kølige drikkevarer til en varm sommerdag, men ikke nødvendigvis masser af alkohol. Det ved de på den hippe Bar Primi i New York, hvor der ofte er smeltende varmt om sommeren.

Hvad gør man så for at oplive de overophedede kunder? Man hælder selvfølgelig en flaske rosé i slush ice-maskinen og pepper drinken op med lidt dejlig jordbærsmag. Voilá, frosé (frozen rosé) var født.

Ups, tænker du, jeg har ikke en slush ice-maskine… Pyt, du hælder bare vinen i et fladt fad og sætter i fryseren 5-6 timer, så bliver den til slush ice. Og bare rolig, den fryser sig ikke helt hård, for alkoholen i vinen forhindrer den i at fryse til mere end slush ice.

Allerbedst bliver en frosé, hvis du bruger blendede, friske jordbær i drinken. Men i en snæver vending kan du snyde og tilsætte 1 spsk. jordbærsirup pr. glas. Alle tricks gælder på en varm sommerdag.

Frosé er en pragtfuld velkomstdrink, en genial servering til studentergilder og andre fester eller en fuldgod erstatning for eftermiddagskaffen til jordbærkagerne. Ingen bliver fulde og dumme, og alle kan køre hjem efter ét glas.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Hæld rosévinen i et fladt fad og stil i fryseren mindst 5 timer - alkoholen i vinen gør, at den aldrig fryser helt til

2
Færdig

Blend jordbær og sirup, hæld i en sigte og brug en ske til mosle saften igennem sigten, så jordbærrenes kerner bliver tilbage

3
Færdig

Pisk den halvfrosne rosé og jordbærsiruppen lynhurtigt sammen med et piskeris

4
Færdig

Hæld i pæne glas og pynt med friske jordbær

5
Færdig

Drik straks - skål!

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 800 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Fyldte hjerter i flødesovs
forrige
Opskrift: Fyldte hjerter i flødesovs
Opskrift: Risnudler med hvidløgsrejer
næste
Opskrift: Risnudler med hvidløgsrejer
Opskrift: Fyldte hjerter i flødesovs
forrige
Opskrift: Fyldte hjerter i flødesovs
Opskrift: Risnudler med hvidløgsrejer
næste
Opskrift: Risnudler med hvidløgsrejer