Opskrift: Italienske fyldte koteletter
- med lynhurtig pesto

Opskrift: Italienske fyldte koteletter

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
4 tykke koteletter
3 spsk. olivenolie
Salt, peber
Tandstikker
Pesto
50 basilikumblade
10 mandler
30 g parmesan
4 spsk. olivenolie
0.5 tsk. salt

Dine gæster si’r ‘Mamma Mia!’ til disse labre skaftkoteletter

Ingredienser

  • Pesto

Et par ord om vores opskrift

Del

Koteletter er en af danskernes foretrukne stykker kød, så vi har naturligvis hele tiden brug for nye, spændende måder at spise dem på.

Kan du få fingre i nogle tykke koteletter – gerne skaftkoteletter – så har du mulighed for lave dem på italiensk. Du skærer en lomme i kødet, fylder den med pesto og lukker til med en tandstikker.

Det er nemt, hurtigt og afsindigt lækkert – rigtig gæstemad!

Pestoen kan du købe, men hvis du har en blender eller stavblender, er det næsten nemmere at lave den selv. Kværn basilikumblade, mandler, parmesan, olie og salt til en lidt tør, grov pesto, som du herefter skovler ind midt i koteletterne. Det tager 5 minutter.

Som tilbehør til pesto-fyldte koteletter passer et par andre sydeuropæiske retter. Vi foreslår italiensk pasta med ovnbagte peberfrugter og tomater (pasta con peperoni e pomodori al forno) og spanske stegte tapas pebre (pimientos de padrón).

Et glas barbaresco eller barolo vil helt sikkert også pynte på smagspaletten.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Skær en dyb og bred lomme i hver kotelet med en skarp kniv

2
Færdig

Blend ingredienserne til pesto til en tør, grov masse

3
Færdig

Fordel pestoen i kødlommerne og luk til med tandstikker

4
Færdig

Krydr koteletterne udvendigt med salt og peber

5
Færdig

Varm olien op på en pande ved middelhøj varme og steg nu koteletterne 4 minutter på hver side, så de bliver flot brune på begge sider

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.100 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Italiensk blomkål med parmesan
forrige
Opskrift: Italiensk blomkål med parmesan
Opskrift: Forårets skønneste rabarberyoghurt
næste
Opskrift: Forårets skønneste rabarberyoghurt
Opskrift: Italiensk blomkål med parmesan
forrige
Opskrift: Italiensk blomkål med parmesan
Opskrift: Forårets skønneste rabarberyoghurt
næste
Opskrift: Forårets skønneste rabarberyoghurt