Ingredienser
-
1 mango
-
1 banan
-
150 g hindbær
-
3 dl appelsinsaft
-
1 håndfuld isterninger
Et par ord om vores opskrift
Mango-hindbær-banan-appelsin – jamen, det er jo indlysende, at dén kombination kun kan smage sindssygt godt. Du kan godt begynde at glæde dig: Det er en eksotisk eksplosion, der rammer smagsløgene.
Nogen vælger at fryse mango og hindbær først, så smoothien bliver isnende kold og softice-tyk i konsistensen. Det kan du også gøre, hvis du foretrækker en smoothie på den måde.
Vi vil hellere bruge de friske frugter og bær, så de smager af mest muligt, og nøjes med at tilføje en håndfuld isklumper for at afkøle smoothien. I vores optik skal drikken ikke være så kold, at de skønne frugt- og bærsmage går tabt, og smoothien behøver heller ikke være så tyk, at man er nødt til at spise den med ske. Synes vi. Hvad synes du?
Du kan uden problemer bruge appelsinjuice i stedet for friskpresset appelsinsaft – eller æblejuice for den sags skyld. Smagen af friskpresset appelsin passer bare vildt godt til mango-hindbær-banan-trekløveret.
Du kan også tilføje vanilje – eller ligefrem vaniljeis – hvis du er ude i noget mere dessert-agtigt. Det vil være superlækkert! Men som smoothie til morgenmad eller brunch synes vi bare, at de rene, friske smage af frugt og bær fortjener fuld opmærksomhed.
Ingredienser
1 mango | |
1 banan | |
150 g hindbær | |
3 dl appelsinsaft | |
1 håndfuld isterninger |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Skræl frugterne og skyl bærrene |
2
Færdig
|
Blend alle ingredienser grundigt |
3
Færdig
|
Skål |