Opskrift: Mango hindbær smoothie

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 mango
1 banan
150 g hindbær
3 dl appelsinsaft
1 håndfuld isterninger

Opskrift: Mango hindbær smoothie

med banan og appelsinsaft

En eksotisk eksplosion af smage, alle vil elske (også veganere)

Tilhører:
  • Børnemad
  • Sund mad
  • Vegansk mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Mango-hindbær-banan-appelsin – jamen, det er jo indlysende, at dén kombination kun kan smage sindssygt godt. Du kan godt begynde at glæde dig: Det er en eksotisk eksplosion, der rammer smagsløgene.

Nogen vælger at fryse mango og hindbær først, så smoothien bliver isnende kold og softice-tyk i konsistensen. Det kan du også gøre, hvis du foretrækker en smoothie på den måde.

Vi vil hellere bruge de friske frugter og bær, så de smager af mest muligt, og nøjes med at tilføje en håndfuld isklumper for at afkøle smoothien. I vores optik skal drikken ikke være så kold, at de skønne frugt- og bærsmage går tabt, og smoothien behøver heller ikke være så tyk, at man er nødt til at spise den med ske. Synes vi. Hvad synes du?

Du kan uden problemer bruge appelsinjuice i stedet for friskpresset appelsinsaft – eller æblejuice for den sags skyld. Smagen af friskpresset appelsin passer bare vildt godt til mango-hindbær-banan-trekløveret.

Du kan også tilføje vanilje – eller ligefrem vaniljeis – hvis du er ude i noget mere dessert-agtigt. Det vil være superlækkert! Men som smoothie til morgenmad eller brunch synes vi bare, at de rene, friske smage af frugt og bær fortjener fuld opmærksomhed.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Skræl frugterne og skyl bærrene

2
Færdig

Blend alle ingredienser grundigt

3
Færdig

Skål

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 900 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Saltlage til sprængt kød
forrige
Opskrift: Saltlage til sprængt kød
Opskrift: Lammeculotte som i Mellemøsten
næste
Opskrift: Lammeculotte som i Mellemøsten
Opskrift: Saltlage til sprængt kød
forrige
Opskrift: Saltlage til sprængt kød
Opskrift: Lammeculotte som i Mellemøsten
næste
Opskrift: Lammeculotte som i Mellemøsten

Tilføj Din Kommentar