• Forside
  • Aftensmad
  • Opskrift: Meatzza – pizza med bund af hakket oksekød (KETO/LCHF)

Opskrift: Meatzza – pizza med bund af hakket oksekød (KETO/LCHF)

0 0
Opskrift: Meatzza – pizza med bund af hakket oksekød (KETO/LCHF)

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Pizzabund
500 g hakket oksekød
100 g parmesan, fintrevet
2 æg
2 fed hvidløg, knust
2 spsk. persille, hakket
2 tsk. paprika
1 tsk. salt, peber
Topping
15 skiver chorizo eller pepperoni
1 ds. flået tomat
1 spsk. tørret oregano
1 fed hvidløg
15 sorte oliven
125 g frisk mozzarella
Desuden
Olie
Frisk basilikum

Ingredienser

  • Pizzabund

  • Topping

  • Desuden

Et par ord om vores opskrift

Del

Jamen, selvfølgelig smager sådan en kødpizza med to slags ost og tomat fantastisk! Og hvis du lever palæo-livet eller er på en low carb-diæt, så er meatzza nærmest den eneste pizza, du må få. Heldigvis er det samtidig verdens nemmeste hjemmelavede pizza…

Læs mere om meatzza med hakket oksekød efter opskriften.

Ingredienser

Antal personer:
Pizzabund
500 g hakket oksekød
100 g parmesan, fintrevet
2 æg
2 fed hvidløg, knust
2 spsk. persille, hakket
2 tsk. paprika
1 tsk. salt, peber
Topping
15 skiver chorizo eller pepperoni
1 ds. flået tomat
1 spsk. tørret oregano
1 fed hvidløg
15 sorte oliven
125 g frisk mozzarella
Desuden
Olie
Frisk basilikum
4 fra 8 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Start med at hælde flået tomat i en sigte, så det kan dryppe godt af

2
Færdig

Bland ingredienser til pizzabund sammen og mas farsen ned i en oliesmurt tærteform (28 cm)

3
Færdig

Fordel pølseskiverne oven på kødbunden

4
Færdig

Rør afdryppet flået tomat, oregano og hvidløg sammen og smør oven på pølseskiverne

5
Færdig

Skær oliven i skiver og drys ovenpå

6
Færdig

Skær mozzarella i skiver og læg øverst

7
Færdig

Bag meatzzaen 20 minutter midt i en 225 grader varm ovn

8
Færdig

Drys med friske basilikumblade ved servering

Mere om meatzza med hakket oksekød og to slags ost

Der er tre gode grunde til straks at kaste dig ud i at lave en hjemmebagt meatzza, når du har læst disse linjer:

  1. Meatzza smager fantastisk! Bunden er lavet af hakket kød, æg, parmesan, hvidløg og krydderier. Ovenpå ligger der skiver af chorizo, tomatsovs, oliven og smeltet mozzarella. Øverst en håndfuld friske basilikumblade. Undskyld, what’s not to like?
  2. Meatzza er en utroligt nem og hurtig pizza. Hvis du rubber neglene, kan du lave den fra bunden på 35 minutter. Det er hurtigere end at bestille og hente en takeaway-pizza fra din nærmeste italiano.
  3. Meatzza lever op til reglerne i en KETO-kur, LCHF-diæt, palæo-livsstil (i palæo er osten dog en gråzone) osv. Jo mere du spiser, jo slankere bliver du (agtigt).

Variationer

  • Bund. Du kan bruge alle slags hakket kød i bunden – hakket svinekød, hakket lammekød, hakket kylling er mindst lige så godt. Du kan bruge havregryn i stedet for parmesan – eller mel. Du kan tilsætte revne rodfrugter. Du kan bruge krydderier som rosmarin og timian i stedet for paprika.
  • Topping. Du kan sagtens undvære pølse og oliven på pizzaen. Du kan droppe tomatsovs og bruge cremefraiche rørt med hvidløg i stedet – og toppe med papirtynde skiver kartoffel. Du kan skifte frisk mozzarella ud med revet ost. Du kan pynte den færdige meatzza med ruccola i stedet for basilikum,

Et sidste godt råd: Hvis du er typen, der (som os) mener, det er en god idé at få rigeligt med grøntsager i sin aftensmad, så servér gerne en sprød salat til din meatzza. Savner du inspiration til gode salater, så tast ’salat’ i søgefeltet…

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

forrige
Opskrift: Vietnamesisk glaskålsalat – gỏi bắp cải
Opskrift: Nemme parmesanbrød med hvidløg
næste
Opskrift: Nemme parmesanbrød med hvidløg
forrige
Opskrift: Vietnamesisk glaskålsalat – gỏi bắp cải
Opskrift: Nemme parmesanbrød med hvidløg
næste
Opskrift: Nemme parmesanbrød med hvidløg

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here