Ingredienser
-
60 g revet parmesan
Et par ord om vores opskrift
Vi er vist mange i det danske land – der synes, det er sjovere at servere noget hjemmelavet knas til velkomstdrinken end bare at åbne en pose peanuts eller kartoffelchips.
Se også vores opskrift på salte nødder og mandler
Parmesanchips er et godt bud på hjemmelavede snacks til drinks. De er vildt nemme at lave, og tidsforbruget behøver ikke være mere end 15 minutter fra start til slut.
Processen er som følger:
- Riv noget parmesan og placér i små cirkler på et stykke bagepapir
- Bag 4-5 minutter i ovnen ved 200 grader
- Lad køle af på bagepapiret
- Servér knasende sprøde
Parmesanchips kan spises, som de er – altså som chips. Du kan også bruge dem som knas på salater eller som tilbehør til bøf eller andet stegt kød.
Ingredienser
60 g revet parmesan |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Tænd ovnen på 200 grader |
2
Færdig
|
Fordel parmesanen i små cirkelrunde bunker på en bageplade belagt med bagepapir - ud af grundportionen bliver der 12 stk. |
3
Færdig
|
Bag 4-5 minutter midt i ovnen - parmesanen flyder ud i gyldne cirkler – må ikke blive brune |
4
Færdig
|
Lad køle af på bagepapiret |
5
Færdig
|
Løft af bagepapiret med en spatel og servér inden for 30 minutter - eller opbevar i lufttæt beholder for at bevare sprødheden |