Opskrift: Lynhurtige, lækre parmesanchips
Genial snack til velkomstdrinken

0 0
Opskrift: Lynhurtige, lækre parmesanchips

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
60 g revet parmesan

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Vi er vist mange i det danske land – der synes, det er sjovere at servere noget hjemmelavet knas til velkomstdrinken end bare at åbne en pose peanuts eller kartoffelchips.

Se også vores opskrift på salte nødder og mandler

Parmesanchips er et godt bud på hjemmelavede snacks til drinks. De er vildt nemme at lave, og tidsforbruget behøver ikke være mere end 15 minutter fra start til slut.

Processen er som følger:

  1. Riv noget parmesan og placér i små cirkler på et stykke bagepapir
  2. Bag 4-5 minutter i ovnen ved 200 grader
  3. Lad køle af på bagepapiret
  4. Servér knasende sprøde

Parmesanchips kan spises, som de er – altså som chips. Du kan også bruge dem som knas på salater eller som tilbehør til bøf eller andet stegt kød.

Ingredienser

Antal personer:
60 g revet parmesan
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Tænd ovnen på 200 grader

2
Færdig

Fordel parmesanen i små cirkelrunde bunker på en bageplade belagt med bagepapir - ud af grundportionen bliver der 12 stk.

3
Færdig

Bag 4-5 minutter midt i ovnen - parmesanen flyder ud i gyldne cirkler – må ikke blive brune

4
Færdig

Lad køle af på bagepapiret

5
Færdig

Løft af bagepapiret med en spatel og servér inden for 30 minutter - eller opbevar i lufttæt beholder for at bevare sprødheden

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Libanesisk tahin-dip - taratour
forrige
Opskrift: Libanesisk tahin-dip – taratour
Kinesisk BBQ-gris - char siu
næste
Opskrift: Kinesisk BBQ-gris – char siu
Libanesisk tahin-dip - taratour
forrige
Opskrift: Libanesisk tahin-dip – taratour
Kinesisk BBQ-gris - char siu
næste
Opskrift: Kinesisk BBQ-gris – char siu

Tilføj Din Kommentar