Opskrift: Pasta med rucolapesto
og søde cherrytomater

0 0
Opskrift: Pasta med rucolapesto

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
500 g pasta
500 g cherrytomater
100 g rucola
100 g parmesan
50 g nøddekerner
2 fed hvidløg
4 spsk. olie
4 spsk. vand
3 spsk. citron
0.5 tsk. salt
Peber

Nem, hurtig og lækker allround-pastaret, som kan bruges til al slags kød og fisk

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Pasta er blandt danskernes livretter, pesto er blandt vores yndlingssovser, og søde tomater er en de mest efterspurgte grøntsager. Så denne hurtige og nemme pastaret har gode chancer for at blive populær hos hele familien.

En hjemmelavet pesto består normalt af blandt andet basilikum og pinjekerner. Men hvorfor ikke prøve med den aromatiske rucola og hasselnødder i stedet? Smagen er stadig utroligt mild og venlig, bare en smule anderledes.

Pasta med rucolapesto kan bruges som tilbehør til al slags kød og fisk eller som en selvstændig frokostret.

Ingredienser

Antal personer:
500 g pasta
500 g cherrytomater
100 g rucola
100 g parmesan
50 g nøddekerner
2 fed hvidløg
4 spsk. olie
4 spsk. vand
3 spsk. citron
0.5 tsk. salt
Peber
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Kog pastaen efter anvisningerne

2
Færdig

Skær tomaterne i kvarte

3
Færdig

Blend resten af ingredienserne

4
Færdig

Bland pasta, tomater og pesto

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Rosastegt lammerack
forrige
Opskrift: Rosastegt lammerack
Opskrift: Blød og syndig limetærte
næste
Opskrift: Blød og syndig limetærte
Opskrift: Rosastegt lammerack
forrige
Opskrift: Rosastegt lammerack
Opskrift: Blød og syndig limetærte
næste
Opskrift: Blød og syndig limetærte

Tilføj Din Kommentar