Ingredienser
-
500 g pasta
-
500 g cherrytomater
-
100 g rucola
-
100 g parmesan
-
50 g nøddekerner
-
2 fed hvidløg
-
4 spsk. olie
-
4 spsk. vand
-
3 spsk. citron
-
0.5 tsk. salt
-
Peber
Et par ord om vores opskrift
Pasta er blandt danskernes livretter, pesto er blandt vores yndlingssovser, og søde tomater er en de mest efterspurgte grøntsager. Så denne hurtige og nemme pastaret har gode chancer for at blive populær hos hele familien.
En hjemmelavet pesto består normalt af blandt andet basilikum og pinjekerner. Men hvorfor ikke prøve med den aromatiske rucola og hasselnødder i stedet? Smagen er stadig utroligt mild og venlig, bare en smule anderledes.
Pasta med rucolapesto kan bruges som tilbehør til al slags kød og fisk eller som en selvstændig frokostret.
Ingredienser
500 g pasta | |
500 g cherrytomater | |
100 g rucola | |
100 g parmesan | |
50 g nøddekerner | |
2 fed hvidløg | |
4 spsk. olie | |
4 spsk. vand | |
3 spsk. citron | |
0.5 tsk. salt | |
Peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Kog pastaen efter anvisningerne |
2
Færdig
|
Skær tomaterne i kvarte |
3
Færdig
|
Blend resten af ingredienserne |
4
Færdig
|
Bland pasta, tomater og pesto |