Opskrift: Rosastegt lammerack
med citron/rosmarinolie

Opskrift: Rosastegt lammerack

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 lammerack
Marinade
4 spsk. olie
1 spsk. rosmarin, pulveriseret
1 tsk. chiliflager
1 tsk. salt
1 fed hvidløg, knust
1 citron, den revne skal

Lammerack er langt billigere end lammekrone, men kan let blive lige så lækkert

Tilhører:
  • Paleo opskrifter

Ingredienser

  • Marinade

Et par ord om vores opskrift

Del

Nogen kalder det udskårne lammerack for slikkepinde, og sandt er det, at formen på de fine, reelle kødstykker kan minde om det populære slik. Men her stopper sammenligningen også.

Lammerack kommer fra tykkammen og er en anelse grovere i kødet end lammekrone. Men smagen er fantastisk, og med den rette behandling (og opskrift) får du en udskæring, der snildt kan måle sig med den langt dyrere krone.

Du kan servere lammerack med ovnstegte kartofler og en knasende sprød rødbedecarpaccio. Eller som en alternativ tapas-ret.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Bland ingredienserne til marinaden og pensl kødet grundigt

2
Færdig

Marinér kødet mindst 1 time, gerne mere

3
Færdig

Steg kødet 25 minutter i en 180 g varm ovn samt 5 minutter på grill

4
Færdig

Pensl det varme kød med lidt mere olie

5
Færdig

Lad trække 10 minutter, før racket skæres i rosa ‘koteletter’

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 900 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Pizzasnegle til familiehygge
forrige
Opskrift: Pizzasnegle til familiehygge
Opskrift: Pasta med rucolapesto
næste
Opskrift: Pasta med rucolapesto
Opskrift: Pizzasnegle til familiehygge
forrige
Opskrift: Pizzasnegle til familiehygge
Opskrift: Pasta med rucolapesto
næste
Opskrift: Pasta med rucolapesto

Tilføj Din Kommentar