Opskrift: Pizza med spinat og gedeost
- og rødløg og hvidløg

Opskrift: Pizza med spinat og gedeost

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 portion den gode pizzadej
1 portion supernem pizzasovs
2 rødløg, hakket
3 fed hvidløg, finthakket
500 g spinat
3 spsk. olie
2 tsk. sukker
1 tsk. salt
Peber
350 g gedeost, i tynde skiver

Spinatpizza med gedeost er en lækker og sund afveksling fra skinkestrimler og cheddar

Tilhører:
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Den grønne bølge er over os. Vi skal spise mindre kød og mere grønt, både for vores egen og klimaets skyld.

En vegetarpizza med tomatsovs og spinat gør savnet af kød let at bære. Og gedeosten på tomaten tilfører et strejf af Middelhavets smagsoplevelser, som giver lyst til at rejse ud i glemslen.

Apropos gedeost: Hvis du ikke er så vild med denne særlige smag, kan du sagtens bruge andre slags ost: Mozzarella, cheddar, supermarkedets færdigrevne.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Steg rødløg og hvidløg i olien et par minutter

2
Færdig

Steg spinaten med, indtil massen kun er let fugtig

3
Færdig

Smag til med sukker, salt og peber

4
Færdig

Læg først tomatsovs, så spinat og til sidst gedeost på de 4 pizzabunde

5
Færdig

Bag (helst på bagesten) 5-6 minutter under grill

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 900 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Ovnbagt tomat/rødbedesuppe
forrige
Opskrift: Ovnbagt tomatsuppe med rødbede
Opskrift: Madpandekager med fiskefyld
næste
Opskrift: Madpandekager med fiskefyld
Opskrift: Ovnbagt tomat/rødbedesuppe
forrige
Opskrift: Ovnbagt tomatsuppe med rødbede
Opskrift: Madpandekager med fiskefyld
næste
Opskrift: Madpandekager med fiskefyld

Tilføj Din Kommentar