Ingredienser
-
1 portion den gode pizzadej
-
1 portion supernem pizzasovs
-
2 rødløg, hakket
-
3 fed hvidløg, finthakket
-
500 g spinat
-
3 spsk. olie
-
2 tsk. sukker
-
1 tsk. salt
-
Peber
-
350 g gedeost, i tynde skiver
Et par ord om vores opskrift
Den grønne bølge er over os. Vi skal spise mindre kød og mere grønt, både for vores egen og klimaets skyld.
En vegetarpizza med tomatsovs og spinat gør savnet af kød let at bære. Og gedeosten på tomaten tilfører et strejf af Middelhavets smagsoplevelser, som giver lyst til at rejse ud i glemslen.
Apropos gedeost: Hvis du ikke er så vild med denne særlige smag, kan du sagtens bruge andre slags ost: Mozzarella, cheddar, supermarkedets færdigrevne.
Ingredienser
1 portion den gode pizzadej | |
1 portion supernem pizzasovs | |
2 rødløg, hakket | |
3 fed hvidløg, finthakket | |
500 g spinat | |
3 spsk. olie | |
2 tsk. sukker | |
1 tsk. salt | |
Peber | |
350 g gedeost, i tynde skiver |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Steg rødløg og hvidløg i olien et par minutter |
2
Færdig
|
Steg spinaten med, indtil massen kun er let fugtig |
3
Færdig
|
Smag til med sukker, salt og peber |
4
Færdig
|
Læg først tomatsovs, så spinat og til sidst gedeost på de 4 pizzabunde |
5
Færdig
|
Bag (helst på bagesten) 5-6 minutter under grill |