Opskrift: Madpandekager med fiskefyld
- krabbekød, rejer og hvidløg

0 0
Opskrift: Madpandekager med fiskefyld

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Pandekager
20 g smør
80 g mel
2 dl mælk
1 æg
0.5 tsk. salt
Fyld
1 dl piskefløde
2 spsk. majsstivelse
1 spsk. citronsaft
1 tsk. paprika
0.5 tsk. salt
Peber
1 stængel blegselleri, finthakket
1 ds. krabbekød
Skal af ½ citron, finthakket
Topping
2 fed hvidløg, knust
3 spsk. olie
150 g rejer
12 cherrytomater, i både
2 forårsløg, fint snittet
1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
0.5 tsk. salt
Peber

Dine gæster vil klappe i hænderne ad denne elegante forret, som ikke er så svær at lave

Ingredienser

  • Pandekager

  • Fyld

  • Topping

Et par ord om vores opskrift

Del

Fisk er altid et godt valg til forret. Og hvis du har lyst til at servere noget andet end den sædvanlige laksemad eller rejecocktail, så skal disse fyldte pandekager nok blive populære blandt dine gæster.

Opskriften ser måske lidt lang ud, men bare rolig: De enkelte processer går hurtigt. Du er færdig, før du tror det.

Det er i øvrigt en nem pandekagedej, du kan bruge til alt muligt. Både madpandekager og pandekager til dessert.

Vi har valgt at bruge krabbekød som fyld. Det fås på dåse i supermarkedet eller endnu bedre i krabbeklør hos fiskehandleren. Det er ikke helt billigt, så i en snæver vending kan du sagtens bruge en dåse tun i stedet. Eller noget fast, hvid fisk. Det er der ingen ben i.

Ingredienser

Antal personer:
Pandekager
20 g smør
80 g mel
2 dl mælk
1 æg
0.5 tsk. salt
Fyld
1 dl piskefløde
2 spsk. majsstivelse
1 spsk. citronsaft
1 tsk. paprika
0.5 tsk. salt
Peber
1 stængel blegselleri, finthakket
1 ds. krabbekød
Skal af ½ citron, finthakket
Topping
2 fed hvidløg, knust
3 spsk. olie
150 g rejer
12 cherrytomater, i både
2 forårsløg, fint snittet
1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
0.5 tsk. salt
Peber
5 fra 5 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Pandekager

Smelt smørret på en pande

2
Færdig

Rør de øvrige ingredienser sammen

3
Færdig

Vend smørret i dejen

4
Færdig

Steg pandekagerne 2-3 minutter på hver side

5
Færdig

Du bør få 4-5 pandekager ud af det

6
Færdig

Fyld

Rør fløde, stivelse, citronsaft og krydderier sammen

7
Færdig

Varm hurtigt op i en gryde, til det tykner

8
Færdig

Tilsæt først blegselleri et kort øjeblik

9
Færdig

Vend krabbe og citronskal i og tag af ilden

10
Færdig

Topping

Steg hvidløg 1-2 minutter i olien

11
Færdig

Steg de øvrige ingredienser med 1-2 minutter

12
Færdig

Servering

Fordel krabbekødsfyld i pandekagerne

13
Færdig

Fordel rejetopping over pandekagerne

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Pizza med spinat og gedeost
forrige
Opskrift: Pizza med spinat og gedeost
næste
Opskrift: Let krydret lasagne
Opskrift: Pizza med spinat og gedeost
forrige
Opskrift: Pizza med spinat og gedeost
næste
Opskrift: Let krydret lasagne

Tilføj Din Kommentar