Opskrift: Fuglekvidder – fin skinkesalat
lavet på hamburgerryg

0 0
Opskrift: Fuglekvidder – fin skinkesalat

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
250 g kogt hamburgerryg
1 rødløg
125 g majonæse
Peber, purløg

Smager som slagterens fine skinkesalat, bare billigere

Tilhører:
  • Børnemad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Det må stå hen i det uvisse, hvorfor man flere steder i landet kalder fin skinkesalat for fuglekvidder. Til gengæld er det sikkert og vist, at fuglekvidder smager drøngodt – og at det er drønlet at lave. 10 minutters arbejde med 3 ingredienser, så er du i mål.

Se også vores opskrift på slagterens luksus skinkesalat.

At kalde fuglekvidder for en skinkesalat er egentlig falsk varebetegnelse, men det gør man altså. Ofte er fuglekvidder lavet på alt muligt andet end skinke, fx pålægsrester som rullepølse, saltkød, hamburgerryg – og også gerne skinke, selvfølgelig.

Ideen er nu at hakke det røgede, salte grisekød fint sammen med løg og blande det med majonæse. Så enkelt er det. Vil du gøre lidt ekstra ud af det, drysser du med purløg eller karse og serverer på et stykke ristet brød.

Har du en kødhakker, kan du snildt køre kød og løg på den. Har du som vi ‘kun’ en foodprocessor, så kør kød og løg så fint eller groft, som du ønsker. Eller brug en skarp kniv til samme øvelse.

Resultatet er næsten som slagterens eller supermarkedets fine skinkesalat, bare billigere. For hamburgerryg og pålægsresten vil næsten altid være billigere end ægte skinke.

Ingredienser

Antal personer:
250 g kogt hamburgerryg
1 rødløg
125 g majonæse
Peber, purløg
3 fra 4 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Skær kød og løg i mindre stykker og kør fint på foodprocessoren

2
Færdig

Rør det finthakkede kød og løg med majonæse

3
Færdig

Servér på ristet brød med et drys peber og purløg

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Granola med okara (sojabønner)
forrige
Opskrift: Granola med okara (sojabønner)
Opskrift: Cevapcici - kroatisk kebab
næste
Opskrift: Cevapcici – kroatisk kebab
Opskrift: Granola med okara (sojabønner)
forrige
Opskrift: Granola med okara (sojabønner)
Opskrift: Cevapcici - kroatisk kebab
næste
Opskrift: Cevapcici – kroatisk kebab

Tilføj Din Kommentar