Opskrift: Råkost med majroer og æbler
- citron og ingefær

0 0
Opskrift: Råkost med majroer og æbler

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
2 majroer
2 æbler
2 spsk. honning
1 citron, saft og skal
20 g ingefær, revet

En sund, saftig og kraftig råkost for voksne

Tilhører:
  • Sund mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Rå majroer smager lidt som radiser. De har en dejlig, kraftig smag – og det har rå ingefær jo også. Derfor vil denne råkost nok mest henvende sig til voksne.

Æbler, citron (saft og skal) og honning fungerer som det hyggelige, friske modspil til majroer og ingefær. De fem ingredienser smager kolossalt godt sammen!

Majroer er fyldt med vitaminer og gode kostfibre, som din mave bliver glad for. Ingefær indeholder masser af antioxidanter, som er vigtige for dit immunforsvar. Citron giver dig et solidt skud C-vitaminer.

Med andre ord: En råkost med majroer, ingefær og citron fungerer som en slags livsforlængende medicin. Du kan roligt spise så meget, du orker.

Hvis du vil optimere sundhedsværdien, undlader du at skrælle majroerne. Mange af vitaminerne sidder nemlig i skrællen. Vi har dog valgt at skrælle vores majroer, for vi synes, skrællen er for sej og for bitter at spise. Men det er en smagssag.

Og mens du nu alligevel har gang i majroerne, så køb et par stykker ekstra og prøv Danmarks sundeste fuldkornspizza med lynsyltede majroer og hvidløgsrejer. Det er guf!

Ingredienser

Antal personer:
2 majroer
2 æbler
2 spsk. honning
1 citron, saft og skal
20 g ingefær, revet
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Skræl majroerne og riv dem groft

2
Færdig

Befri æblerne for kernehus og riv dem groft

3
Færdig

Rør honning, citronsaft og -skal samt ingefær sammen

4
Færdig

Bland alle ingredienser sammen

5
Færdig

Råkosten kan sagtens tåle at stå køligt i mange timer

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Hjemmelavet juice af blegselleri og æbler
forrige
Opskrift: Hjemmelavet juice af blegselleri og æbler
Opskrift: Råmarineret laksesalat med røde ræddiker
næste
Opskrift: Råmarineret laksesalat med røde ræddiker
Opskrift: Hjemmelavet juice af blegselleri og æbler
forrige
Opskrift: Hjemmelavet juice af blegselleri og æbler
Opskrift: Råmarineret laksesalat med røde ræddiker
næste
Opskrift: Råmarineret laksesalat med røde ræddiker

Tilføj Din Kommentar