Ingredienser
-
1 kg kyllingelår
-
Sennepsmarinade
-
0.75 dl olie
-
3 spsk. dijonsennep
-
1.5 tsk. salt
-
1.5 tsk. æbleeddike
-
1.5 tsk. brun farin
-
Peber
Et par ord om vores opskrift
Kylling kan alle mennesker lide – det er verdens sikreste ret at servere. Når du så tilføjer denne milde, blide marinade, er successen hjemme. For ja, selv om dijonsennep i udgangspunktet er skarpt i smagen, forsvinder alle kanter i tilberedningen. Selv kræsne børn kan være med her.
Vi har brugt 1 kilo kyllingelår i opskriften, men hvis du har en hel kylling, klipper du den bare i 8-10 stykker, så passer pengene. Du kan naturligvis også bruge andre udskæringer af kyllingen. Og du kan bruge den venlige marinade på fx svinekoteletter eller mørbrad.
Som tilbehør til sennepsmarineret kylling i ovn kan du servere kogte kartofler med kryddersmør og en god råkost.
Ingredienser
1 kg kyllingelår | |
Sennepsmarinade |
|
0.75 dl olie | |
3 spsk. dijonsennep | |
1.5 tsk. salt | |
1.5 tsk. æbleeddike | |
1.5 tsk. brun farin | |
Peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Rør ingredienserne til marinaden sammen |
2
Færdig
|
Hæld kyllingelår og marinade i en frysepose, sørg for at lårene er fedtet godt ind og lad marinere mindst 1 time, gerne mere |
3
Færdig
|
Steg kyllingen 35 minutter i en 200 grader varm ovn |
4
Færdig
|
Grill kyllingen 5-10 minutter i ovnen |