• Forside
  • Desserter
  • Opskrift: Verdens nemmeste brownie (3 ingredienser, 35 minutter)

Opskrift: Verdens nemmeste brownie (3 ingredienser, 35 minutter)

0 0
Opskrift: Verdens nemmeste brownie (3 ingredienser, 35 minutter)

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

3 modne bananer
120 g peanutbutter
50 g kakao
Tilhører:
  • Vegansk mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Denne opskrift på brownie har bredt sig som en løbeild i mange lande – fordi den er så utroligt nem. Plus glutenfri, laktosefri, sukkerfri. 3 relativt sunde ingredienser (bananer, peanutbutter og kakaopulver) piskes sammen og bages en halv time i ovnen. Prøv selv – men sørg for noget frugt og noget topping ved siden af. Så sjov er kagen trods alt ikke!

Læs mere om verdens nemmeste brownie efter opskriften.

Ingredienser

3 modne bananer
120 g peanutbutter
50 g kakao
3 fra 34 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Mos bananerne

2
Færdig

Rør alle 3 ting sammen til en klistret dej

3
Færdig

Skrab ned i en lille bageform foret med bagepapir

4
Færdig

Bag 25-30 minutter midt i en 180 grader varm ovn

5
Færdig

Køl ned til stuetemperatur, før du skærer ud

Mere om verdens nemmeste brownie

For nogle år siden blev nicecream det helt store hit i køkkener og på de sociale medier i utallige lande. Tænk, at man kan lave en rimeligt god, sukkerfri is næsten udelukkende af – bananer!

(Du finder link til vores opskrift på nicecream nedenfor).

Nu er det en brownie, der er det store hotte hit, og igen er bananer en af hovedingredienserne. Bananer har jo de fortræffelige egenskaber at være søde, saftige, sunde og velsmagende. What’s not to like?

I den berømte brownie indgår desuden peanutbutter (gerne en crunchy udgave) og kakaopulver. Peanutbutter er lavet næsten 100% af jordnødder (se link til opskrift nedenfor) og er dermed relativt sund. Kakaopulver er VILDT sundt og samtidig en vaskeægte brainfood.

De 3 enkle ingredienser piskes sammen, bages i 25-30 minutter i en 180 grader varm ovn – og vupti, så står du med en supernem kage, der både er glutenfri, sukkerfri og laktosefri – fyldt med vitaminer, mineraler og nyttige antioxidanter.

Jublen vil ingen ende tage… Eller?

Her på Spicy Twists kageredaktion synes vi ærlig talt, smagen er lidt kedelig. Tro ikke, at peanutbutter, bananer og kakaopulver pludselig forvandler sig til ægte smør, sukker, chokolade og andre syndige sager, som normalt skal i en chokoladelækker brownie.

Verdens nemmeste brownie smager MEGET af peanuts! Derfor: Dette er en brownie for dig, der går op i sundhed, nemhed og hurtighed. Den er IKKE for La Glace-folket med hang til Sportslagkage og kalorier ad libitum.

Men gør som os: Spis brownien med lidt Sukrin-sirup dryppet på som topping samt en portion frisk frugt ved siden af; så er det en helt fin kage i en fart.

Du KAN variere opskriften ved at tilsætte hele nødder, mandler, rosiner og/eller chokoladestykker. Og hvis det ikke behøver være SÅ sundt, så hæld et lag hjemmelavet flødekaramel / saltkaramel på toppen

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Sprængt kylling og stuvet hvidkål (slankemad)
forrige
Opskrift: Sprængt kylling og stuvet hvidkål (slankemad)
Fyldte champignoner med hakket oksekød
næste
Opskrift: Fyldte champignoner med hakket oksekød
Sprængt kylling og stuvet hvidkål (slankemad)
forrige
Opskrift: Sprængt kylling og stuvet hvidkål (slankemad)
Fyldte champignoner med hakket oksekød
næste
Opskrift: Fyldte champignoner med hakket oksekød

Tilføj Din Kommentar