Opskrift: Hjemmelavet Nutella på 15 minutter

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
50 g hasselnødder
150 g mørk chokolade (lav kakao-%)
100 g lys chokolade
0.25 tsk. salt
50 g smør
2.5 dl piskefløde

Opskrift: Hjemmelavet Nutella på 15 minutter

med 2 slags chokolade, nødder og fløde

Tænk, at det er så let at lave det populære chokoladesmør selv

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Nutella er så umådeligt populært i den vestlige verden, at der opstår uværdige scener, hvis supermarkeder er så uforsigtige at sætte det på tilbud.

Se bare disse helt almindelige franskmænd gå fuldstændigt amok over et godt Nutella-tilbud.

Ak ja, havde de arme mennesker dog bare vidst, hvor let det er at lave Nutella selv – eller i hvert fald en chokoladecreme eller nøddesmør, der smager MEGET hen ad Nutella (måske endda bedre?).

Vi har skelet kraftigt til den dygtige Mette Blomsterbergs opskrift, men forenklet fremgangsmåden en smule og tilføjet lidt mere mørk chokolade og et nip salt.

Med Spicys Twists Nutella-opskrift behøver det kun at tage 15 minutter at lave en solid portion hjemmelavet Nutella. Du kan godt begynde at glæde dig…

Blomsterberg mener, at Nutella’en kan holde sig 3 uger i køleskab. Det skal nok passe.

5/5 (1 Review)

Sådan gør du

1
Færdig

Rist hasselnødderne 5 minutter på en hed pande

2
Færdig

Hvis der er mørke hinder på nødderne, kan de nu let gnubbes af, evt. i et viskestykke

3
Færdig

Hæld nødder, chokolade og salt i foodprocessoren og kør så fint som muligt

4
Færdig

Hæld blandingen i en skål sammen med smørret

5
Færdig

Varm fløden op til kogepunktet og hæld ned i skålen, mens du rører roligt med en dejskraber

6
Færdig

Når cremen er rørt sammen, hælder du den på rene glas, lukker til og stiller i køleskab

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 900 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Brændte friske figner
forrige
Opskrift: Brændte friske figner
Opskrift: Pasta Fennikel Laks
næste
Opskrift: Pasta Fennikel Laks
Opskrift: Brændte friske figner
forrige
Opskrift: Brændte friske figner
Opskrift: Pasta Fennikel Laks
næste
Opskrift: Pasta Fennikel Laks