Ingredienser
-
2 bananløg, finthakket
-
1 bdt. koriander, bladene
-
1 chili, finthakket
-
0.5 tsk. salt
-
2 spsk. limesaft
-
2 avocadoer, i grove stykker
-
2 tomater, grofthakket
Et par ord om vores opskrift
I Mexico bruger man sin morter til at fremstille den uundværlige guacamole i. Har du ikke en ordentlig morter, kan du sagtens mose avocadoerne med en gaffel. Helst ikke blender!
I Mexico bruger man ikke (nødvendigvis) hvidløg i guacamole! Tænk engang. Og du savner det ikke.
I Mexico bruger man masser af løg, tomater og koriander i sin guacamole. Samt lime, salt og så meget chili, du kan tåle. Find straks tortillachipsene frem, så du kan nyde den her lækre hjemmelavede guacamole.
Ingredienser
2 bananløg, finthakket | |
1 bdt. koriander, bladene | |
1 chili, finthakket | |
0.5 tsk. salt | |
2 spsk. limesaft | |
2 avocadoer, i grove stykker | |
2 tomater, grofthakket |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Mos løg, koriander, chili og salt til en grøn grød i morteren |
2
Færdig
|
Mos limesaft og avocadoer med ned i grøden |
3
Færdig
|
Rør tomatstykker i mosen |