Opskrifter: Fræk blue cheese-dressing
med græsk yoghurt

Opskrifter: Fræk blue cheese-dressing

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
100 g blå ost
1 dl græsk yoghurt
2 spsk. vand
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 tsk. dijonsennep
0.5 tsk. salt, peber

Fantastisk dressing til dine salater og burgere

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Går du ind på en restaurant eller diner et hvilket som helst sted i USA, vil den smilende, speed-snakkende servitrice altid give dig valget mellem et hav af forskellige dressinger til din salat. En af disse valgmuligheder vil stensikkert være den utroligt populære blue cheese-dressing.

Uanset om du kan lide blå ost eller ej, er der en god chance for, at du uden problemer vil kunne spise en blue cheese-dressing. Den smager nemlig ikke så meget af blå ost – smagen er snarere lidt salt, lidt bitter, lidt cremet.

Denne salte-bitre-cremede dressing er genial på alle slags salater og i alle slags burgere. Hvem ved, måske har du fået en ny favorit?

Hovedingrediensen i dressingen er naturligvis blå ost. Men blå ost er jo mange ting, og der er frit valg på alle hylder: Det kan være en Danablue, en blå Castello, en Gorgonzola, en Bresse Bleu eller fx en Saint Aigur. De to sidstnævnte er de dyreste, men også vores klare favoritter. En Roquefort bliver nok for kraftig i smagen.

I USA indgår store mængder majonæse i dressingen. Det er lidt kvalmt, synes vi, og desuden vil vi gerne spare lidt på kalorierne. Derfor bruger vi græsk yoghurt i stedet, men hvis du foretrækker majonæse the American way, så skal du være så hjerteligt velkommen.

Blue cheese-dressingen kan holde sig en uges tid i en lukket beholder i køleskabet.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Hæld alle ingredienser i en røreskål og stik en stavblender i

2
Færdig

Stop blenderiet, når dressingen er jævn og glat

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.200 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Bacalao español - klipfisk på spansk
forrige
Opskrift: Bacalao español – klipfisk på spansk
Opskrift: Toscansk kylling med hvide bønner
næste
Opskrift: Toscansk kylling med hvide bønner
Opskrift: Bacalao español - klipfisk på spansk
forrige
Opskrift: Bacalao español – klipfisk på spansk
Opskrift: Toscansk kylling med hvide bønner
næste
Opskrift: Toscansk kylling med hvide bønner

Tilføj Din Kommentar