Opskrift: Brombæryoghurt
med honning

Opskrift: Brombæryoghurt

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
300 g brombær
3 spsk. honning
300 g græsk yoghurt

En skøn måde at spise brombær på til morgenmad eller dessert

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

2020 var brombærår. Overalt i skovbryn, langs stier og i de små haver myldrede millioner af skønne, sorte bær frem.

I forhold til jordbær og hindbær er brombær ret syrlige. Du kan spise bærrene, som de er, men hvis du vil lave brombærsyltetøj eller – som her – brombæryoghurt, er du nødt til at tilsætte noget sødt. Ellers vil formen på dine medspiseres munde komme til at minde betænkeligt om sammenknebne hønserøve.

Lidt honning eller rørsukker får det bedste frem i de dejlige brombær. Smagen bliver dyb og skovagtig og kan noget helt andet end de velfriserede jordbær og hindbær.

Brombæryoghurt er pærelet at lave, det tager højst 5 minutter: Mos nogle godt modne brombær med et par spiseskefulde honning og rør græsk yoghurt i, i forholdet 1:1 That’s it. Gem gerne en lille håndfuld brombær til pynt.

Din hjemmelavede brombæryoghurt skal nok gøre lykke på morgenbordet eller brunchbuffeten. Eller måske som en hurtig dessert på en hverdagsaften?

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Mos brombær og honning sammen med en gaffel - gem evt. lidt brombær til pynt

2
Færdig

Rør græsk yoghurt i de moste brombær

3
Færdig

Servér afkølet i små skåle

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.200 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Autentisk italiensk kødsovs
forrige
Opskrift: Autentisk italiensk kødsovs
Opskrift: Fermenteret spidskål / surkål
næste
Opskrift: Fermenteret spidskål / surkål
Opskrift: Autentisk italiensk kødsovs
forrige
Opskrift: Autentisk italiensk kødsovs
Opskrift: Fermenteret spidskål / surkål
næste
Opskrift: Fermenteret spidskål / surkål