Opskrift: Fladbrød med fyld
- krydret kylling, grønt og myntedressing

0 0
Opskrift: Fladbrød med fyld

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
12 stegte kyllingelår
8 orientalske fladbrød
2 gulerødder, revet
0.5 spidskål, fintsnittet
12 små tomater, i skiver
Myntedressing
2.5 dl græsk yoghurt
0.5 bdt. mynte, finthakket
1 fed hvidløg, knust
2 spsk. olie
1 spsk. citron
1 tsk. spidskommen
0.5 tsk. salt

Glem pitabrød og pizza et øjeblik – fladbrød med fyld er mums for hele familien

Tilhører:
  • Børnemad
  • Nem og hurtig mad

Ingredienser

  • Myntedressing

Et par ord om vores opskrift

Del

Kan du få fingre i nogle gode fladbrød eller madpandekager? Din lokale etniske grønthandler har garanteret tyrkiske eller orientalske fladbrød, og ellers sælger supermarkedet tortillas. Alle slags fladt brød kan bruges.

Ideen er nu at fylde kødet fra nogle stegte kyllingelår i de lune fladbrød sammen med rå grøntsager og en lækker, cremet myntedressing. Og pludselig er hele familien på rejse til Mellemøsten eller Nordafrika.

Allerbedst vil det være, hvis du hos din etniske grønthandler både køber de helt rigtige fladbrød OG mynte (til dressingen) OG blandingskrydderiet ras el hanout. Krydderiet smører du på kyllingelårene sammen med olie og salt og giver lårbasserne 35-40 minutter ved 200 grader i ovnen – det smager eventyrlig godt! Men eller kan du smøre kyllingelårene med paprika, karry, chili, hvidløg, whatever.

Grøntsagerne her i opskriften er bare et forslag. Du kan også bruge avocado, agurk, peberfrugter, rødbeder, bønner, kikærter…

Ingredienser

Antal personer:
12 stegte kyllingelår
8 orientalske fladbrød
2 gulerødder, revet
0.5 spidskål, fintsnittet
12 små tomater, i skiver
Myntedressing
2.5 dl græsk yoghurt
0.5 bdt. mynte, finthakket
1 fed hvidløg, knust
2 spsk. olie
1 spsk. citron
1 tsk. spidskommen
0.5 tsk. salt
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Start med at smøre kyllingelårene med noget godt krydderi og steg 35-40 minutter i en 200 grader varm ovn

2
Færdig

Klargør grøntsagerne og find ud af, hvor lang tid fladbrødene skal varmes

3
Færdig

Rør alle ingredienser til myntedressing grundigt sammen

4
Færdig

Servér de lune fladbrød med stegt kylling (1,5 lår pr. brød), grønt og myntedressing

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Koteletter i fad med fløde og porrer
forrige
Opskrift: Koteletter i fad med fløde og porrer
Opskrift på en Klassisk grøntsagssuppe
næste
Opskrift: Klassisk grøntsagssuppe
Koteletter i fad med fløde og porrer
forrige
Opskrift: Koteletter i fad med fløde og porrer
Opskrift på en Klassisk grøntsagssuppe
næste
Opskrift: Klassisk grøntsagssuppe

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here