• Forside
  • Brunch
  • Opskrift: Nem hjemmelavet softice med hindbær (nicecream)

Opskrift: Nem hjemmelavet softice med hindbær (nicecream)
- bananer og minimælk

Opskrift: Nem hjemmelavet softice med hindbær (nicecream)

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
3 modne bananer
225 g frosne hindbær
10 spsk. minimælk
2 spsk. sirup
Pynt
Hindbær
Hakket chokolade

Samme lækre konsistens og smag som en professionel frugt-sorbet

Tilhører:
  • Vegansk mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

  • Pynt

Et par ord om vores opskrift

Del

Nicecream er det vildeste koncept: Du blender frosne bananer med lidt mælk, og bum, så har du en lækker, cremet softice. Hallo: 2 ingredienser! Nicecream er verdens sundeste og nemmeste is.

Selvfølgelig smager nicecream af banan, og det, synes nogen, er irriterende: ”Vi vil gerne have den nemme, lækre softice, men vi gider ikke den tydelige banansmag.”

Intet problem, venner: For hvis du hælder frosne hindbær (og lidt sirup eller honning) ned til de frosne bananer og mælken i foodprocessoren eller blenderen, så står du lige pludselig med den skønneste frugt-sorbet. Den smager af hindbær, ikke banan.

Og hvis du drysser lidt hakket chokolade samt et par friske hindbær på toppen, så er vi ude i den rene gourmet-is.

Skal din hjemmelavede softice være vegansk, så vælg mandelmælk og sirup. Ellers fungerer minimælk og honning præcis lige så godt.

Den helt rigtige søde smag og bløde konsistens i din hjemmelavede softice får du ved at bruge godt modne bananer, helst dem med brune pletter på skrællen.

Herefter er det vildt nemt: Frys de skrællede bananer ned i 4-5 timer, gerne længere. Skær de frosne bananer i tykke skiver og hæld dem – plus frosne hindbær, sirup og mælk – i en blender eller foodprocessor.

Kør ingredienserne, indtil isen har softice-konsistens – der skal lige røres rundt et par gange, før isen er perfekt, men bare rolig: Det lykkes altid.

Når din hjemmelavede softice er klar, skal den spises lige med det samme, før den smelter. Den KAN også fryses ned igen, mens så bliver den hård og iset.

Softice med hindbær smager så godt – og er så sundt – at du med god samvittighed kan spise det hele døgnet. Til morgenmad, til eftermiddagskaffen, til dessert og som hyggeguf til tv.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Skræl bananerne, læg i en lukket beholder og frys i mindst 4-5 timer, gerne længere

2
Færdig

Skær de frosne bananer i 2 cm tykke skiver

3
Færdig

Kør alle ingredienser i en foodprocessor eller blender, til konsistensen er som softice

4
Færdig

Måske skal du tilføre lidt mere mælk, måske skal du lige røre lidt rundt med en ske, mens køkkenmaskinen er på pause

5
Færdig

Pynt din hjemmelavede softice med chokolade og hindbær og servér med det samme

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.100 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Bavette (flap steak) på grill
forrige
Opskrift: Bavette (flap steak) på grill
Opskrift: Pasta med vegetarisk kødsovs
næste
Opskrift: Pasta med vegetarisk kødsovs
Opskrift: Bavette (flap steak) på grill
forrige
Opskrift: Bavette (flap steak) på grill
Opskrift: Pasta med vegetarisk kødsovs
næste
Opskrift: Pasta med vegetarisk kødsovs